naar boven

  •   |
  • Deurmatten

Deurmatten

Deurmatten zijn handige accessoires voor zowel binnen als buiten uw huis en zijn cruciaal bij het behouden van de kwaliteit van uw tapijt, vinyl of laminaat. De grootste schade aan uw nieuwe tapijt, vinyl of laminaat ontstaat door zand, viezigheid en water. Ruim 70% hiervan kan buiten worden gehouden door een deurmat. Carpetright heeft een ruim assortiment deurmatten in verschillende vormen, kleuren en maten. Daarnaast is het ook mogelijk een deurmat op maat te laten maken tot een breedte van twee meter.

Uni Clean Mat S

Deze Uni Clean Mat S reeks bestaande uit gekleurde deurmatten fleuren iedere woning op. Omdat de Uni Clean Mat S vuil en vocht van uw schoenen verwijdert is hij zeer geschikt voor regelmatig gebruik en zorgt deze mat er zeker voor dat u zo min mogelijk vuil mee naar binnen neemt. De antistatische kwaliteit en veilige antisliponderkant zorgen ervoor dat deze deurmat extra comfortabel is. De Uni Clean Mat S is in de winkels uit voorraad leverbaar in de standaardmaat “60cm x 80cm”, inclusief een rubberen rand van 2.5 cm.

€ 24,99per stuk

 

Luxury Clean Mat S

Deze sterke reeks deurmatten is perfect voor op plekken waar vuil en modder uw huis kunnen binnenkomen, zoals bij de voordeur. De Luxury Clean Mat S deurmatten hebben een gestructureerde bovenlaag die speciaal ontworpen is om uw vloer te beschermen tegen vuil en vocht. Toch verliest de mat zijn zachtheid hierdoor niet, waardoor hij uitermate comfortabel is. De Luxury Clean Mat S deurmat beschikt over een antislip achterzijde, antistatische eigenschappen en een vuurbestendige (Bfl-sl) laag, waardoor hij uitermate veilig is. De deurmat is uit voorraad leverbaar in de standaardmaat 60cm x 80cm en in vele verschillende kleuren. Zo vindt u altijd een deurmat die bij u past!

€ 34,99per stuk

 

Uni Clean Mat

Fleur uw woning op met de gekleurde deurmatten uit de Uni Clean Mat reeks van Carpetright. Deze deurmat zorgt dat uw woning vrij blijft van vuil en vocht, doordat het bij binnenkomst direct van uw schoenen verwijderd wordt. De deurmatten uit de Uni Clean Mat reeks zijn geschikt voor regelmatig gebruik en passen daardoor goed in een druk huishouden. De deurmatten zijn uit voorraad leverbaar bij de Carpetright winkel in uw regio in de standaardmaat: 60cm x 80cm. Veiligheid staat voorop bij deze deurmat, daarom beschikt deze over een veilige antislip onderzijde en een antistatische bovenlaag.

€ 49,99per stuk

 

Uni Clean

100/130/200

Bent u op zoek naar een kleurrijke deurmat? De Uni Clean Mat 100/130/200 reeks fleurt iedere woning op. De deurmat is ideaal voor drukke huishoudens die de mat intensief gebruiken, omdat deze deurmat het vuil en vocht van uw schoenen goed verwijdert. Daarnaast heeft deze deurmat een antistatische bovenlaag en antislip onderlaag, waardoor deze ook nog eens extra veilig is. U kunt deze mat bestellen in een lengtemaat naar keuze en een breedtemaat van 100 centimeter, 130 centimeter of 200 centimeter. Deze deurmat heeft een rubberen rand van ongeveer 2.5 centimeter aan beide lengtezijdes.

€ 49,99 m 2

 

Boulevard

De duurzame Boulevard reeks deurmatten is perfect voor ruimtes binnen in uw huis waar u net dat beetje extra bescherming nodig heeft, omdat modder en vuil zo niet worden meegenomen als mensen uw woning binnenstappen. Boulevard deurmatten hebben een ruw geweven oppervlak, dat speciaal is ontworpen om vuil en vocht van schoenen te verwijderen. De Boulevard deurmatten hebben een vuurbestendige toplaag (Bfl-sl), een antislip onderkant en zeer goede antistatische eigenschappen. Deze deurmatten zijn verkrijgbaar in een praktische kleurenreeks en kunnen besteld worden in de door u gewenste breedtemaat (130cm of 200 cm) en lengtemaat. Deze fantastische deurmat wordt aanbevolen voor zowel huishoudelijk als commercieel gebruik en is verkrijgbaar in al onze Carpetright winkels.

€ 59,99 m 2

 

Luxury Clean

De sterke Luxury Clean deurmatten reeks is perfect voor ruimtes waar u verwacht dat modder en vuil uw huis binnenkomen. Deze deurmatten hebben een oppervlaktestructuur die is ontworpen om uw vloer te beschermen en vuil en vocht van schoenen te verwijderen terwijl de zachte structuur van de deurmat wordt behouden. De luxury Clean deurmat heeft een vuurbestendige laag (Bfl-sl), evenals een antislip achterzijde en antistatische eigenschappen. De deurmatten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten en zijn zelfs op maat in onze winkels te bestellen met breedtematen van 100cm, 130cm en een lengtemaat naar keuze.

€ 69,99 m 2

 

Luxury Clean Mat

Deze sterke reeks deurmatten is uitermate geschikt om bij uw voordeur, achterdeur of andere plekken waar vuil en modder uw huis binnenkomen te plaatsen. De luxury Clean Mat deurmat heeft een oppervlaktestructuur met een enorm schraapvermogen, dat speciaal is ontworpen om vuil en vocht buiten te houden, terwijl hij toch zacht aanvoelt. Met de brandvertragende toplaag, antislipachterkant en antistatische eigenschappen van deze Luxury Clean Mat is hij ook nog eens extra veilig. Deze deurmat is verkrijgbaar in een uitgebreide kleurenreeks en uit voorraad in de maat 60cm x 80cm leverbaar. Daarnaast kunt u de deurmat op maat bestellen in onze winkels.

€ 69,99per stuk

 

De waarde van een deurmat wordt vaak door velen onderschat. Toch raden wij u ten zeerste aan om met name bij aanschaf van een nieuwe vloer een deurmat te kopen. Een deurmat beschermt uw vloer voor een groot gedeelte en kan daarom worden gezien als een waardevolle investering. Buiten dat is het zo dat u een deurmat vaak goedkoop via Carpetright kunt aanschaffen, eventueel zelfs tegelijk met uw nieuwe vloer. Loop gerust eens bij een Carpetright filiaal bij u in de buurt binnen en bekijk of wij een aanbieding hebben die bij u past. Bij ons kunt u niet alleen genieten van goede acties, maar ook van ons ruime assortiment. Zo kunt u voor een leuke deurmat kiezen uit rubber, metaal, of een mat met een rubberen rand. Ook een op maat gemaakte deurmat is voor ons geen probleem. U heeft keuze uit verschillende materialen, kleuren, designs en afmetingen. Ook voor ons aanbod deurmatten geldt de beste kwaliteit tegen een zo laag mogelijke prijs.

Deze site maakt gebruik van Cookies. Als u doorgaat met browsen accepteert u deze cookies. Meer weten?