Acties

Blijf op de hoogte van onze laatste acties en aanbiedingen. Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.

gratis gelegd

VELE VLOEREN GRATIS GELEGD

Vanaf maandag 3 december t/m dinsdag 18 december 2018 worden gemaakte orders in de actieperiode op laminaat, parket, tapijt(tegels), vinyl, linoleum en PVC vloeren gratis gelegd met onze professionele plaatsingsservice. Mocht je een andere legwijze kiezen of mocht deze noodzakelijk zijn, dan betaal je alleen de meerprijs.

Meer informatie? Bekijk de actievoorwaarden of bezoek een winkel bij jou in de buurt. Onze adviseurs helpen je graag verder.

Afbeelding

10% KORTING OP VELE PRODUCTEN

Vanaf maandag 3 december t/m dinsdag 18 december 2018 ontvangt je 10% korting op de volgende producten:

  • 10% korting op gordijnen & raamdecoratie Bij een minimale orderwaarde van €350,- op gordijnen en/of raamdecoratie. 
  • 10%korting op geselecteerde vloerkleden Alléén geldig op Belfast, Excellent shaggy, Laax en Patina

Meer informatie? Bekijk de actievoorwaarden of bezoek een winkel bij jou in de buurt. Onze adviseurs helpen je graag verder.

actie2
nieuwbouwpas

Nieuwbouwvoucher

Je hebt een nieuwbouwwoning gekocht, gefeliciteerd! Bij een nieuwbouwwoning heb je zelf de vrije hand om te bepalen hoe jouw woning eruit komt te zien. Een blanco canvas geeft de mogelijkheid om het fundament van de woning kleur te geven. Het kiezen van de vloeren en raambekleding is dan ook enorm belangrijk voor de look en feel van jouw woning! Onze adviseurs helpen daar graag bij. Dat is nog niet alles, want met de Carpetright voordeelvoucher ontvang je maar liefst 20% korting* op alle producten bij Carpetright. Vraag hier de voucher aan.