Acties

Blijf op de hoogte van onze laatste acties en aanbiedingen. Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.

Afbeelding

Sale

Het is Winter Sale bij Carpetright! Van maandag 23 december 2019 t/m zondag 2 februari 2020 profiteer je van heel veel voordeel, met kortingen tot wel 50%. Want waar buiten de temperaturen dalen, dalen bij ons de prijzen op heel veel stijlvolle vloeren, raamdecoratie en vloerkleden. Kleed je woning lekker aan met een compleet nieuwe stijl, want tijdens die koude periode verdient jouw thuis een warme uitstraling. Ga bijvoorbeeld voor een zacht tapijt, sfeervolle gordijnen of maak je woonruimte helemaal af met een mooi vloerkleed. Bezoek een Carpetright bij jou in de buurt, want er hangt Winter Sale in de lucht.

Vraag naar onze gratis opmeetservice of professionele plaatsingsservice! Op zoek naar een winkel bij jou de buurt? Bekijk ons winkeloverzicht voor adressen en openingstijden van onze Carpetright-winkels.


Bekijk de actie >
actie2
nieuwbouwpas

Nieuwbouwvoucher

Je hebt een nieuwbouwwoning gekocht, gefeliciteerd! Bij een nieuwbouwwoning heb je zelf de vrije hand om te bepalen hoe jouw woning eruit komt te zien. Een blanco canvas geeft de mogelijkheid om het fundament van de woning kleur te geven. Het kiezen van de vloeren en raambekleding is dan ook enorm belangrijk voor de look en feel van jouw woning! Onze adviseurs helpen daar graag bij. Dat is nog niet alles, want met de Carpetright voordeelvoucher ontvang je maar liefst 20% korting* op alle producten bij Carpetright. Vraag hier de voucher aan.

Afbeelding

Fletcher hotelovernachting actievoorwaarden

Lees hier de actievoorwaarden van Fletcher hotelovernachting actie.