Acties

Blijf op de hoogte van onze laatste acties en aanbiedingen. Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.

Actie meer kopen is meer korting

Meer kopen = Meer korting

Als jij een tussen 29 oktober en 18 november 2018 een nieuwe vloer en of raamdecoratie koopt kan je enorm veel besparen. Hoe meer jij koopt des te hoger de korting. Onze adviseurs begrijpen maar al te goed dat het vinden van de perfecte vloer of het ideale gordijn niet altijd even makkelijk is. Daarom helpen zij je graag bij het vinden van jouw stijl. Bekijk alvast de folder en kom snel eens langs bij een Carpetright bij jou in de buurt. 

De aanbiedingen zijn geldig op bestellingen die gemaakt zijn in de periode van maandag 29 oktober t/m zondag 18 november 2018. 

Meer informatie? Bekijk hier de actievoorwaarden of bezoek een winkel bij jou in de buurt. Onze adviseurs helpen je graag verder.

actie2
nieuwbouwpas

Nieuwbouwvoucher

Je hebt een nieuwbouwwoning gekocht, gefeliciteerd! Bij een nieuwbouwwoning heb je zelf de vrije hand om te bepalen hoe jouw woning eruit komt te zien. Een blanco canvas geeft de mogelijkheid om het fundament van de woning kleur te geven. Het kiezen van de vloeren en raambekleding is dan ook enorm belangrijk voor de look en feel van jouw woning! Onze adviseurs helpen daar graag bij. Dat is nog niet alles, want met de Carpetright voordeelvoucher ontvang je maar liefst 20% korting* op alle producten bij Carpetright. Vraag hier de voucher aan.