Acties

Blijf op de hoogte van onze laatste acties en aanbiedingen. Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.

Zomersale bij Carpetright: tijd om je interieur op te frissen!

Hoogste tijd voor Carpetright! Want tijdens de Carpetright Zomersale krijg je tot 50% korting op héél veel vloeren en raamdecoratie. Van je nieuwe tapijt-, PVC-, laminaat-, parket- of vinylvloer tot nieuwe gordijnen, jaloezieën, lamellen of andere raamdecoratie.

We nemen je alles uit handen voor een mooie metamorfose van je huis. Meer informatie? Bekijk de actievoorwaarden of bezoek een winkel bij jou in de buurt. Onze adviseurs helpen je graag verder.

Nieuwbouwvoucher

Je hebt een nieuwbouwwoning gekocht, gefeliciteerd! Bij een nieuwbouwwoning heb je zelf de vrije hand om te bepalen hoe jouw woning eruit komt te zien. Een blanco canvas geeft de mogelijkheid om het fundament van de woning kleur te geven. Het kiezen van de vloeren en raambekleding is dan ook enorm belangrijk voor de look en feel van jouw woning! Onze adviseurs helpen daar graag bij. Dat is nog niet alles, want met de Carpetright voordeelvoucher ontvang je maar liefst 20% korting* op alle producten bij Carpetright. Vraag hier de voucher aan.