Acties

Blijf op de hoogte van onze laatste acties en aanbiedingen. Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.

Actie meer kopen is meer korting

Carpetright betaalt voor jou de BTW op bijna alles

Wij begrijpen dat het kiezen van een nieuwe vloer of raambekleding een belangrijke beslissing is, die bepalend is voor de sfeer in huis. Onze adviseurs helpen je graag om samen een passende keuze te maken voor jouw interieur. Bovendien betaalt Carpetright nu voor jou de BTW op bijna alles, dat is ook nog eens heel voordelig! Samen maken we iets moois van jouw huis! 

De aanbiedingen zijn alléén geldig op orders die in de actieperiode zijn gemaakt van maandag 6 april t/m maandag 13 april 2e Paasdag. 


Bekijk de actie >

actie2
nieuwbouwpas

Nieuwbouwvoucher

Je hebt een nieuwbouwwoning gekocht, gefeliciteerd! Bij een nieuwbouwwoning heb je zelf de vrije hand om te bepalen hoe jouw woning eruit komt te zien. Een blanco canvas geeft de mogelijkheid om het fundament van de woning kleur te geven. Het kiezen van de vloeren en raambekleding is dan ook enorm belangrijk voor de look en feel van jouw woning! Onze adviseurs helpen daar graag bij. Dat is nog niet alles, want met de Carpetright voordeelvoucher ontvang je maar liefst 20% korting* op alle producten bij Carpetright. Vraag hier de voucher aan.