Kan je huis wel een opfrisbeurt gebruiken? Hoogste tijd voor Carpetright!

Carpetright laat je volop inspiratie op doen tijdens de Oktoberwoonmaand. Als dé specialist van Nederland met de grootst mogelijke keuze in vloeren, gordijnen, raamdecoratie en traprenovatiemogelijkheden valt er altijd genoeg te zien en te kiezen. Wat jouw woonstijl en budget ook is, we hebben er altijd de best passende oplossing voor. We helpen je kiezen met een deskundig en eerlijk advies van onze vakmensen én door je te ontzorgen in het opmeten en het plaatsen van je aankoop. Prima als je twee rechterhanden hebt en het zelf ook kan leggen of monteren, maar we maken het je ook graag gemakkelijk als je niet zelf wilt gaan klussen. Dat is helemaal aan jou. Juist daarom laten we je deze maand je eigen voordeel kiezen: je nieuwe vloer vakkundig én helemaal gratis gelegd door onze specialisten òf tot 20% korting op je aankoop als je dat zelf regelt. Jij mag kiezen!

Wil je er zeker van zijn dat er ruim de tijd is voor een vakkundig advies en hulp bij het kiezen van een nieuwe vloer? Maak dan hier eenvoudig een afspraak met één van onze specialisten.
Bekijk de volledige actievoorwaarden hier.

Ontdek onze stoffen en laat je nieuwe gordijnen vakkundig én helemaal gratis maken!

Ons assortiment is zeer ruim, van Macon, Bron, Frederikstad, Kopenhagen, Kortrijk, Lazise, Dijon, Arras, Karlstadt, Isole, Lexington en Camarque tot Minneapolis, Seattle, Toledo en Fremont. Kom langs bij een winkel in je buurt voor vakkunidg advies én je nieuwe gordijnen gratis gemaakt. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Klik hier voor de actievoorwaarden.