Opfrissen actie Carpetright

Het is tijd om je interieur op te frissen!

Van een mini make-over in huis tot een complete metamorfose. Er zijn heel veel manieren om jouw interieur op te frissen. En omdat we tijdens het najaar weer lekker gaan genieten van het binnenleven, helpen we je bij Carpetright graag met extra voordelige opfrissers: elke week 10% korting op een andere productgroep en de hele maand gratis gelegd en gordijnen gratis op maat gemaakt! Lees hieronder meer over de acties of loop eens binnen bij een Carpetright bij jou in de buurt.

De aanbiedingen zijn alleen geldig op orders die in de actieperiode van maandag 30 september t/m zondag 3 november zijn gemaakt.

Opfrissen actie Carpetright

Vele vloeren gratis gelegd!

Of je nu een echte doe-het-zelver bent of juist twee linkerhanden hebt, je wil natuurlijk dat je nieuwe vloer perfect in de kamer komt te liggen. Met onze professionele plaatsingsservice weet je zeker dat je zonder gedoe en zo snel mogelijk kunt genieten van jouw droomvloer. Bij veel vloeren leggen onze specialisten ‘m gratis! Zo bespaar je tot wel € 400.- bij een vloer van 40m2. Hieronder vind je enkele rekenvoorbeelden en zie je precies hoeveel je per vloersoort bespaart! Bekijk hier de actievoorwaarden.


10% korting op veel laminaatvloeren

Deze week 10% korting op veel PVC-vloeren!

Fris deze week je interieur op met een van onze vele PVC-vloeren. Creëer een realistische hout- of betonlook bij jou in huis met een stijlvolle, duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer. Bekijk ons assortiment PVC-vloeren voor een mooie prijs en houd onze website in de gaten voor de wekelijkse acties! Bekijk hier de actievoorwaarden


Opfrissen actie Carpetright

Gratis op maat gemaakte gordijnen

Nieuwe gordijnen geven je woonruimte een sfeervolle, frisse uitstraling. Wat voor materiaal, kleur of dessin je ook kiest, ze hangen er natuurlijk pas echt mooi en stijlvol bij als ze volledig op maat gemaakt zijn. En dat doen we t/m zondag 3 november helemaal gratis.Bekijk hier de actievoorwaarden.


Bekijk de actie

Carpetright frist op!

Jij frist je interieur op, Carpetright frist de winkels op! Door het hele land zijn al 23 Carpetright winkels vernieuwd. In de inspiratiehoek kom je op verrassende woonideeën en je vindt er altijd topkwaliteit in elke prijsklasse. Neem snel een kijkje in een van onze opgefriste winkels of kom langs in een van onze andere winkels. Onze adviseurs staan voor je klaar om samen op zoek te gaan naar de ultieme opfrissers voor jouw interieur!

Carpetright Almere Miamistraat
Carpetright Middelburg
Carpetright Spijkenisse II
Carpetright Arnhem, Venlo Singel
Carpetright Beek
Carpetright Roosendaal
Carpetright Dordrecht
Carpetright Terneuzen
Carpetright Leiden
Carpetright Zoetermeer
Carpetright Waalwijk
Carpetright Heerlen
Carpetright Utrecht, Franciscusdreef
Carpetright Cruquius
Carpetright Alkmaar
Carpetright Amsterdam Spaklerweg
Carpetright Arnhem, Vlamoven
Carpetright Amsterdam Haarlemmerweg
Carpetright Amsterdam Valschermkade
Carpetright Den Haag Binckhorstlaan
Carpetright Heerlen, In Den Cramer
Carpetright Nijmegen
Carpetright Utrecht, Europalaan


Zoek jouw dichtstbijzijnde winkel

Opfrissen actie Carpetright