naar boven

Laminaat advies

Wat is laminaat?

Er zijn vier basislagen die samen laminaat vormen: de toplaag, de dessinlaag, de HDF laag en de dragerlaag. De dikte, dichtheid, sterkte, oppervlaktetextuur, afwerking en randen maken ieder type laminaat uniek. Wij dachten dat u wel wat advies kon gebruiken over deze verschillen in laminaat.

 

Verzorging

onderhoud en schoonmaak

Verzorging en onderhoud van laminaat kan haast niet makkelijker. Het helpt u bij het verlengen van de levensduur en het behoud van de kwaliteit van uw laminaat. Van alledaags schoonmaakwerk tot bescherming voor langere tijd, u vindt alle informatie die u nodig heeft voor de verzorging, het onderhoud en de schoonmaak van laminaat hier.

 

Laminaat leggen

Voor het beste resultaat adviseren wij u altijd om gebruik te maken van onze professionele stoffeerders bij het leggen van uw laminaat. Bent u een gepassioneerd doe-het-zelver? Ook dan helpen wij u graag verder met de juiste informatie. Ook kunt u een van onze voorbereiding- en plaatsings video’s bekijken.

 

Opmeten

Het accuraat opmeten van uw vloer kan u heel wat kosten besparen, het draagt bij aan een beter milieu en het zorgt ervoor dat het leggen van uw laminaat probleemloos verloopt. Als u ons een beeld kunt geven van de grootte van uw ruimte, dan kunnen wij u een accurate inschatting geven van de kosten van uw nieuwe laminaat.

Deze site maakt gebruik van Cookies. Als u doorgaat met browsen accepteert u deze cookies. Meer weten?