naar boven

Symbool uitleg

Universele symbolen

Universele symbolen als Super Guard of 5TOG zijn misschien niet altijd even duidelijk voor u. Daarom leggen wij u graag uit wat deze symbolen voor uw vloer betekenen, zodat u de juiste overweging kunt maken bij de aankoop van de juiste vloer.

Laminaat

Laminaat komt in verschillende afwerkingen, motieven en soorten voor. We begrijpen daarom dat de oriëntatiefase enorm belangrijk is. Daarom leggen wij u graag de laminaatsymbolen uit. Zo weet u zeker dat u goed voorbereid naar de winkel gaat of online de juiste vloerstaal bestelt.

Vinyl

Vinyl is er in verschillende motieven en dessins. Wij leggen u graag uit wat de symbolen bij vinyl betekenen zodat u de juiste vloer kunt kiezen.

Tapijt

Een tapijt met lussen is totaal anders dan een hoogpolig tapijt. Deze tapijten hebben allemaal andere kwaliteiten en die geven wij dan ook graag aan met symbolen voor tapijten. Heeft u meer uitleg over de symbolen nodig? Dan geven wij u die graag.

Vloerkleed

Een vloerkleed moet aan veel voorkeuren voldoen. Het moet de juiste afmeting hebben, de juiste vorm en de kwaliteit moet ook nog op uw wensen aansluiten. Geen eenvoudige combinatie. Gelukkig kan dit bij Carpetright wel. Wij geven de specifieke mogelijkheden aan met symbolen voor vloerkleden. Mochten er onduidelijkheden zijn, dan lichten we die graag verder toe!

Deze site maakt gebruik van Cookies. Als u doorgaat met browsen accepteert u deze cookies. Meer weten?