Laden...

Algemene voorwaarden

Wij, Carpetright plc en de daarbij aangesloten bedrijven, streven er naar u te allen tijde een zo goed mogelijke ervaring en service te bieden. Download hier de algemene voorwaarden. Niet alle producten zijn verkrijgbaar in iedere winkel en de prijzen en kortingen zijn van toepassing op de datum van aankoop en niet op het moment van plaatsing van de vloer en/of raamdecoratie. Openingstijden kunnen per winkel verschillen, kijk daarom in onze winkelzoeker voor de juiste openingstijden van de winkel die u graag wilt bezoeken.

Aanbiedingen

Alle aanbiedingen zijn nadrukkelijk in de winkel aangegeven. Deze aanbiedingen gelden niet voor restanten, ondervloeren, accessoires, installatie en levering. Volledige informatie over de aanbiedingen van specifieke producten vindt u in de winkel.

Disclaimer

  • Alle content op deze site is eigendom (copyright) van Carpetright / Carpet-Land B.V.. Het mag alleen verder verspreid worden met toestemming van de betrokken partijen.
  • Reproductie, publicatie of verspreiding van een onderdeel van deze site is verboden, zonder toestemming van Carpetright / Carpet-Land B.V., tenzij de inhoud voor privé gebruik is. Alle rechten voorbehouden.
  • Ondanks dat er grote moeite is gedaan om alle informatie op de site zo accuraat en compleet mogelijk te maken neemt Carpetright / Carpet-Land B.V. geen enkele verantwoordelijkheid voor incomplete of missende informatie.
  • Carpetright / Carpet-Land B.V. gebruikt de informatie die op deze website is verzameld niet voor een ander doel dan specifieke klantenzorg, mailing van productinformatie of andere vereiste acties. Deze informatie zal worden opgeslagen en strikt vertrouwelijk behandeld worden in overeenstemming met alle wettelijke bepalingen voor gegevensbescherming.
  • Alle inhoud en aanbiedingen op deze site zijn alleen van toepassing in Nederland.

Gegevens

Carpetright B.V.
Franciscusdreef 60
3565 AC Utrecht, Nederland
BTW nr: 811275437B02
KVK: 33 17 46 18

Naar boven