Let op! Geld lenen kost geld
Carpetright betaalgemak
Zo wordt ook uw droomvloer werkelijkheid

U droomt over een mooie nieuwe vloer. U kunt er dan voor kiezen het bedrag in één keer uit te geven. Maar waarom niet elke maand een kleiner bedrag? Met Betaalgemak van Carpetright wordt uw droomvloer eenvoudig werkelijkheid. Tegen 0% rente!


In slechts 4 stappen naar uw droomvloer
1
Kopen

Uw droomvloer gevonden? Geef bij uw verkoper aan dat u gebruik wilt maken van Carpetright Betaalgemak.

2
Aanvragen

Uw verkoper vraagt u om persoonlijke gegevens en documenten. Let op: neem uw legitimatiebewijs, bankpas en bewijs van inkomen en lasten mee. De gegevens gaat u samen invullen en uploaden in het digitale aanvraagformulier. Het aankoopbedrag bepaalt in hoeveel maanden u terug kunt betalen, zonder rente. Uw aanvraag wordt direct in behandeling genomen door Santander, de financiële instantie die samen met Carpetright deze service aanbiedt.


3
Afhandeling

Aanvraag goedgekeurd? Dan ondertekent u de overeenkomst en de doorlopende machtiging. U weet dan precies waar u aan toe bent.

4
Genieten van uw droomvloer

Alles is geregeld voor uw droomvloer. U kunt nu met uw verkoper een afspraak maken wanneer uw vloer geleverd kan worden!

voordelen

Rekenvoorbeeld 0% rente Carpetright Betaalgemak (bedragen afgerond op hele bedragen*)

tabel
Meer dan €1000,- financieren?

Geld lenen moet verantwoord blijven. Daarom vragen wij u om vanaf € 1000,- een bewijs van inkomen en woonlasten mee te nemen. Na goedkeuring tekent u het contract en neemt u uw aankoop mee naar huis. Veilig en verantwoord. Geen inkomensbewijs bij u? Dan kunt u tot € 999,- financiering aanvragen en de rest contant betalen.

0% rente Carpetright Betaalgemak is een niet-doorlopend goederenkrediet. Vraag naar de (product)voorwaarden en het standaard informatieblad in de winkel. Toetsing en registratie BKR. Carpetright treedt op als verbonden bemiddelaar van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Santander en Carpetright geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.