Laden...

Binnenkijken bij ... met Carpetright

Vind jij het ook zo leuk om bij andere huizen naar binnen te gluren? Op deze pagina kun je ongegeneerd binnenkijken in de mooiste interieurs van influencers. Je kent ze misschien wel van Instagram of YouTube! Hoe je een rommelzolder omtovert tot een prachtige slaapkamer, een smoezelig trap een wow-effect geeft of wat een verschil een nieuwe vloer kan maken in een kinderkamer? Laat dat maar aan deze interieurliefhebbers over! 

De kinderkamer in een souterrain van Vita Cleo Boers

Wil jij je huis net zo'n mooie look geven als het huis van Vita? Laat je dan inspireren door al onze samenwerkingen met influencers. Vind jouw favoriete producten en lees meer over de bevindingen en reacties van alle deelnemende influencers!

Binnenkijken bij ...

Binnenkort beschikbaar

Binnenkort beschikbaar

Binnenkort beschikbaar

Carpetright's 'Binnenkijken bij' collectie, samengesteld door influencers en onze thuisadviseurs

peciaal voor jou hebben influencers en onze thuisadviseurs een speciale ‘Binnenkijken bij ...' Collectie samengesteld. Niet alleen de vloeren en raambekleding uit de samenwerkingen, maar ook nog een aantal andere bijzondere combinaties. Bekijk de collectie hieronder en laat je verrassen!

Een goede basis is essentieel, en bij Carpetright vind je alles wat je nodig hebt

We begrijpen dat je zorgvuldig te werk wilt gaan bij het kiezen van een nieuwe vloer, gordijnen, raambekleding of een traprenovatie. Bekijk onze uitgebreide collectie online, vraag kosteloos stalen aan of breng een bezoek aan onze winkels om ons assortiment te ervaren. Laat je inspireren en ontvang deskundig advies van onze specialisten in een van onze winkels.

Naar boven