Laden...

Yes, we zijn weer open!

Wat fijn, we zijn weer open na de lockdown! Je kunt dus gewoon weer bij ons binnenlopen om je nieuwe vloer of raamdecoratie eerst even kunt zien en voelen.
We staan helemaal klaar voor je!

Bestel online of vraag stalen aan
Op onze webshop ben je 24/7 van harte welkom. Bestel online en haal het op in jouw dichtsbijzijnde winkel.

Liever niet naar de winkel? Laat je bestelling dan gemakkelijk thuisbezorgen.

Wist je dat je online ook eenvoudig gratis vloerstalen aan kan vragen? Dan kun je rustig thuis oriënteren op wat je mooi vindt.

Maak een thuisafspraak*
Wil je graag een persoonlijk advies in je eigen huiselijke omgeving? Dat kan! Maak hieronder gemakkelijk een afspraak en we komen bij je langs. Geef bij het maken van je afspraak even aan waar je advies over wilt ontvangen. Zo kunnen we je meteen voorzien van de juiste informatie en zorgen we dat we de juiste vloer- en raambekledingstalen bij ons hebben.

Uiteraard zorgen we ervoor dat het bezoek zo veilig mogelijk verloopt:

  • We schudden geen handen
  • Tijdens de thuisafspraak houden we de gepaste 1,5 meter afstand
  • We dragen een mondkapje


*Let op:
Onze thuisadviseurs bezoeken je vooralsnog alleen als je in een van de volgende provincies woont: Noord-Holland, Zuid- Holland, Utrecht of Flevoland

Meest gestelde vragen
We kunnen ons voorstellen dat je nog wat vragen hebt over hoe we verder omgaan met de maatregelen. Via onderstaande FAQ’s geven we antwoord op de meest gestelde vragen.
Staat jouw antwoord er niet tussen? Neem dan gerust contact op met jouw dichtstbijzijnde winkel.

Ja, alle geplande afspraken gaan gewoon door. Tijdens de afspraak zullen we gepaste afstand houden en een mondkapje dragen. Vind je het toch niet prettig als we bij je thuis komen? Neem dan contact op met de winkel waar je de afspraak gemaakt hebt en verzet je afspraak naar een later moment.

Ja, alle al geplande afspraken met onze thuisadviseurs gaan gewoon volgens afspraak door. Tijdens de afspraak zullen we gepaste afstand houden en een mondkapje dragen. Vind je het toch niet prettig als we bij je thuis komen? Neem dan contact op met de winkel en verzet je afspraak naar een later moment.

Ja, alle al geplande afspraken met onze stoffeerders gaan gewoon volgens afspraak door. Tijdens de afspraak zullen we gepaste afstand houden en een mondkapje dragen. Vind je het toch niet prettig als we bij je thuis komen? Neem dan contact op met de winkel waar je de afspraak gemaakt hebt en verzet je afspraak naar een later moment.

Ja, onze winkels zijn open voor het ophalen van je bestelling. Als je je bestelling online hebt geplaatst heb je daarbij aangegeven dat je je bestelling in de winkel op wilt halen. Na het plaatsen van je bestelling neemt de winkel contact met je op over wanneer je de bestelling op kunt halen. Kom op het afgesproken tijdstip naar onze winkel en houd bij het ophalen je orderbevestiging en je legitimatiebewijs bij de hand. Draag bij het ophalen in de winkel een mondkapje en houd 1,5 meter afstand.

Ons winkelpersoneel werkt gewoon door, net als de stoffeerders voor je vloer en monteurs voor je raambekleding. Je kan de winkels gewoon bellen. Neem contact op met jouw dichtsbijzijnde winkel.

Naar boven