Hoe gaan wij om met het coronavirus?

Bij Carpetright willen wij dat het inrichten van uw interieur een leuke ervaring is en moet blijven. Wij helpen u graag van uw huis echt een thuis te maken. Ook in moeilijkere tijden.

Wij doen ons best u ook nu zo goed mogelijk van dienst te zijn. Door de corona-crisis moeten we extra maatregelen in acht nemen.

De gezondheid van onze klanten en medewerkers staat voorop

Onze winkels blijven voorlopig geopend. Ook voor ons geldt dat wij natuurlijk de maatregelen vanuit de overheid ondersteunen en de gezondheid van u en van onze medewerkers vooropstellen. Ons winkelpersoneel doet zijn uiterste best om alles zo goed mogelijk voor u te regelen. Zo hebben ze uitgebreide instructies ontvangen over de hygiënemaatregelen, zodat u veilig bij ons in de winkels kan blijven komen.

Dit betekent dat wij van iedereen vragen de volgende zaken in acht te nemen:

• Wij verwelkomen maximaal drie klanten tegelijkertijd in onze winkels en vragen u even rustig te wachten als er zoveel binnen zijn;
• Houd ook bij ons in de winkel gepaste afstand (1,5 meter) tot andere klanten alsmede ons winkelpersoneel;
• Betaal digitaal, dus met uw PIN-pas of telefoon;
• Wij willen u nadrukkelijk vragen in geval van ziekteverschijnselen niet naar onze winkels te komen en uw bezoek uit te stellen.

Onze stoffeerders

Onze stoffeerders willen u in deze tijd zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo hebben zij net als ons winkelpersoneel de juiste instructies ontvangen over de hygiënemaatregelen, zodat zij veilig bij u thuis te werk kunnen gaan.

Om de werkzaamheden zo goed mogelijk te laten verlopen vragen wij u de volgende zaken in acht te nemen:

• Elkaar niet de handen schudden en minimaal 1,5 meter afstand houden
• De te stofferen ruimte vrijhouden zodat er veilig kan worden gewerkt
• Komt de stoffeerder binnenkort bij u langs om de vloer te plaatsen en heeft uzelf of een gezinslid last van klachten? Dan verzoeken wij u contact op te nemen met uw Carpetright-filiaal om de afspraak te verzetten naar een later moment.

Verdere vragen?

Heeft u vragen kunt dan u contact opnemen met ons Gratis Servicenummer
0800-1515
U kunt ook een e-mail sturen naar info@carpetright.nl.

Afbeelding