naar boven

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen op maat

Wil jij een vouwgordijn op maat laten maken? Dan zijn er een aantal vragen die jij jezelf zou moeten stellen. Wat voor type vouwgordijn? Baleinen naar voren om een speels effect te creëren of baleinen naar achter voor een wat moderne look? Bij Carpetright kan jij met behulp van onze specialisten in de winkel jouw vouwgordijn(en) persoonlijk op maat laten maken, wel zo handig.

Verduisterende rolgordijnen

Wil jij een vouwgordijn voor jouw slaapkamer die de gehele ruimte donker maakt? Dan heeft Carpetright een breed aanbod in verschillende soorten verduisterende rolgordijnen. Ben jij benieuwd naar ons uitgebreide assortiment gordijnen & raamdecoratie, dan kun je terecht bij één van onze winkels.

Stofsoorten

Wij hebben een groot assortiment aan verschillende gordijnstoffen. Zo heb je bij Carpetright de keuze uit volgende gordijnstoffen: katoen, linnen, viscoses, polyester en acryl.

Zo is viscoses, een stof die vaak wordt gebruikt bij gordijnen. Viscose heeft een mooie glans en voelt zacht aan. Viscose is van zich zelf geen sterke vezel, dus deze wordt het vaak gecombineerd met andere sterke vezels zoals polyester. Wil je meer te weten komen over onze verschillende stofsoorten, klik dan door naar onze gordijn adviespagina.

Opmeten van vouwgordijnen

Je kan ons Gratis opmeet afspraak formulier invullen en wij nemen binnen 5 werkdagen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Heb jij hulp nodig met het opmeten van je vouwgordijnen? Of weet je niet zo goed of je het vouwgordijn wilt plaatsen op de dag of in de dag? Of weet je überhaupt niet wat er bedoeld wordt met op de dag of in de dag? Bekijk dan onze gordijn adviespagina voor meetinstructies.

Deze site maakt gebruik van Cookies. Als u doorgaat met browsen accepteert u deze cookies. Meer weten?