Laden...

Informatie potentiële cyberaanval Carpetright

Carpetright UK is getroffen door een cyberaanval, die ook invloed heeft op onze Nederlandse winkels. Uit voorzorg hebben we als Carpetright Europe besloten alle systemen af te sluiten om te voorkomen dat de cyberaanval/hack zich naar Nederland zou uitbreiden. Momenteel werken we er hard aan om de situatie aan te pakken en de impact op onze dienstverlening tot een minimum te beperken.

Als gevolg van deze aanval zijn onze pinterminals in Nederlandse winkels tijdelijk buiten werking gesteld om verdere digitale risico's te voorkomen. We begrijpen dat dit ongemak kan veroorzaken voor onze klanten, maar we willen benadrukken dat er nog steeds mogelijkheden zijn om te betalen via contant geld of bankoverschrijving. Ook is het mogelijk om een order te doen in één van onze winkels, en deze op een later moment te betalen. 

Wat doen wij?

Ons team werkt hard om de omvang van de potentiële cyberaanval te onderzoeken en de nodige maatregelen te treffen. Op dit moment kunnen we echter nog geen bevestiging geven over de aard van de aanval en wie hier achter zit, maar we nemen alle mogelijke stappen om onze systemen te beschermen en de veiligheid van onze klanten te waarborgen.

We willen benadrukken dat er geen direct verband is tussen deze recente cyberaanval en het datalek dat eerder dit jaar heeft plaatsgevonden. We blijven onze klanten op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen en bieden onze excuses aan voor het eventuele ongemak dat deze situatie met zich meebrengt.

Naar boven