Laden...

Jaren 30 bosvilla van Jeroen en Jesler

Ook Jeroen en Jesler zijn gelukkige winnaars van de kamer make-over met Roos Reedijk. Ze kunnen hun geluk niet op. Ze wonen in een jaren 30 bosvilla waar de vorige bewoners erg lang hebben gewoond. Eigenlijk moet alles nog gedaan worden. Met deze winactie hebben ze nieuwe raamdecoratie van Carpetright gewonnen en verder kunnen ze nog wel wat advies van Roos gebruiken.

Bekijk de aflevering met Jeroen en Jesler

Ze startten met een prachtige woning met gedateerde inrichting. Kregen een moodboard en advies van Roos en raambekleding van Carpetright. En gingen zelf aan de slag met de vloer en een flinke verbouwing. Met dat alles creëerden ze een fantastisch eindresultaat. Hoe? Bekijk hier de hele video! 

De juiste raambekleding voor de erker

We beginnen bij de basis. Dat is de vloer en de raamdecoratie.

Het huis heeft een waanzinnige erker met enorme raampartijen. Dat is echt de eyecatcher van het huis. Het huis staat in de bossen en heeft dus alle privacy.

Styliste Roos: ‘Kies daarom voor vouwgordijnen en behoud de lucht en de doorkijk naar de tuin.’ Als stof is gekozen voor een inbetween optie in de stof Frederikstad in de kleur oatmeal. Zo maak je het mooi en warm, maar behoud je de luchtige doorkijk. 

Tip: ‘Laat je bij het kiezen van een vloer goed adviseren door onze adviseurs. Zodat deze perfect past bij jouw situatie en leefstijl.’

Karakteristieke maar toch praktische vloer

De zwaar verouderde vloerbedekking is ook nodig aan vervanging toe. In een gezin met twee kinderen en twee honden is vloerbedekking natuurlijk niet echt praktisch. Roos adviseert dan ook om voor een mooie PVC vloer te kiezen.

En Jeroen en Jesler kiezen er uiteindelijk zelf voor om ook meteen de vloer aan te pakken. De keuze is gevallen op de Ravenna visgraat in de kleur naturel. Hiermee behouden ze de jaren 30 stijl en hebben ze een prachtige vloer die ook past bij hun leefstijl.

Erker met een wauw-effect!

Roos heeft een moodboard uitgewerkt waar Jeroen en Jesler verder mee aan de slag kunnen. Na het advies van Roos zijn Jeroen en Jesler meteen aan de slag gegaan. De start van een flinke make-over. De muur naar de keuken is doorgebroken. De vloeren en plafonds zijn eruit gegaan, er is er nieuwe haard geplaatst en er is geverfd. Met als eindresultaat een prachtige basis!

Wil je ook een interieur met een wow-effect?

Maak een afspraak met onze thuisadviseurs! Dit is gratis en vrijblijvend. Ze rijden met hun auto vol vloer- en stofstalen door het hele land. Zoek samen een vloer, raamdecoratie of traprenovatie uit die het beste bij jou en je interieur past. De thuisadviseurs meten alles nauwkeurig op en maken meteen een offerte. Zo weet je direct waar je aan toe bent!

Naar boven