Laden...

Een hal als visitekaartje

Maarten en Steven zijn de laatste van drie gelukkige winnaars van de kamer make-over met Roos Reedijk. Ook zij kunnen hun geluk niet op. Ze wonen in een prachtig karakteristiek huis van 100 jaar oud waar ze al veel hebben aangepakt. Maar ze blijven struggelen met hun hal. Het is een smalle hal met trap en het lukt ze maar niet om er een goede binnenkomer  van te maken. Met deze winactie winnen ze een traprenovatie van Carpetright en een advies van Roos om zelf een echte eyecatcher van te kunnen maken.

Bekijk de aflevering met Maarten en Steven

Ze wonen in een mooie karakteristieke woning. Alleen de past nog helemaal niet bij de rest van het huis. Met het advies van Roos en het moodboard gingen ze zelf aan de slag. Carpteright verzorgde de prachtige traprenovatie. Met als eindresultaat een hal met een wow-effect! Bekijk hier de hele video! 

Een trap als eyecatcher

We beginnen bij de basis. Styliste Roos: ‘Nu is de hal nog steeds echt een doorloop plek, maar een hal mag best wel een visitekaartje zijn. Het is de entree en mag dus gelijk stunning zijn!’ En daarin mag de trap de eyecatcher zijn. Maarten en Steven houden van de hotellobby vibe met een wauw effect.

Het zwaar verouderde tapijt wordt vervangen door een prachtige traprenovatie in de kleur Madrid Notelaar gecombineerd met trapwangen in de kleur oyster wit (RAL 9001). De trap is afgemaakt met trapverlichting. Wat praktisch is in het donker, maar vooral zorgt voor een sjiek lopereffect.

Tip: ‘Laat je bij het kiezen van een vloer goed adviseren door onze adviseurs. Zodat deze perfect past bij jouw situatie en leefstijl.’

Een echte binnenkomer!

De mannen zijn met het moodboard en de adviezen van Roos ook zelf flink aan de slag gegaan. Zo hebben de muren en plafonds een andere kleur gekregen. Is de tussendeur vervangen door een mooie stalen deur en veel glas en hebben ze 

Dat in combinatie met de prachtig gerenoveerde trap,  inclusief trapverlichting die zorgt voor een lopereffect, maakt de hal een echte eyecatcher.

Wil je ook een interieur met een wow-effect?

Maak een afspraak met onze thuisadviseurs! Dit is gratis en vrijblijvend. Ze rijden met hun auto vol vloer- en stofstalen door het hele land. Zoek samen een vloer, raamdecoratie of traprenovatie uit die het beste bij jou en je interieur past. De thuisadviseurs meten alles nauwkeurig op en maken meteen een offerte. Zo weet je direct waar je aan toe bent!

Naar boven