Laden...

Gordijnen trends en raamdecoratie trends 2023.

Worden het jaloezieën, luchtige inbetweens of maak je een statement met vouwgordijnen met een patroon? Wat je ook kiest als aankleding voor je ramen, bij Carpetright vind je de raamdecoratie die bij je past. Benieuwd naar de gordijnen trends 2023 en de raamdecoratie trends 2023?

Gordijnen trends en raamdecoratie trends 2023.
Van plastic fles tot luxe gordijn

Van plastic fles tot luxe gordijn

Duurzame producten en verantwoord materiaalgebruik zijn een blijvende woontrend. Bij Carpetright zijn veel planetproof keuzes te maken. We zijn erg trots op onze collectie gordijnstoffen van gerecyclede PET-flessen. Deze milieuvriendelijke stoffen zijn een niet te missen gordijnen trend voor 2023. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de zachte chenille stof Sarca, die door z’n lichte glans wat weg heeft van fluweel. Liever een verduisterende stof? Dan is gordijnstof Tidone met een mooie linnenlook een aanrader. Benieuwd naar onze gordijnen?

Inbetweens

Ken je inbetweens al? Deze luchtige stof is een van de gordijnen trends 2023. Inbetweens zijn transparante gordijnstoffen, die pottenkijkers weren maar wel het daglicht doorlaten. Deze gordijnstof is perfect om een kaal raam aan te kleden en zorgt voor een betere akoestiek in huis. Inbetweens zijn zo populair omdat ze een interieur een rijke uitstraling geven. Helemaal als je ze combineert met dikkere gordijnen. Ook mooi en praktisch in een slaapkamer. Het is trendy om de gordijnen op de grond te laten hangen, maar je kunt ze ook korter uitvoeren. Net wat je mooi vindt!

Inbetweens
Kleurrijke ladderband

Kleurrijke ladderband

In 2023 zijn jaloezieën met een ladderband een van de raamdecoratietrends. Dankzij de ladderband valt deze raamdecoratie nog meer op. De ladderband kun je uitvoeren in allerlei kleuren. Kijk voor de kleur bijvoorbeeld naar je muurkleur of de bank en laat deze kleur terugkomen in de band. Zo maak je één geheel van je interieur. Of ga juist op zoek naar contrast. Hiernaast is gekozen voor zwarte, houten jaloezieën en een katoenen ladderband in de kleur dark beige. Het bedieningskoord is uit te voeren in dezelfde tint.

Tip: laat de kleur van de ladderband terugkomen in de bies van je vloerkleed. Bij Carpetright kun je zelf kiezen hoe je je vloerkleed op maat afwerkt.

Raamdecoratie als statement piece

Durf uit je comfortzone te stappen als het om raamdecoratie gaat. Raamdecoratie in neutrale tinten zoals zwart, wit en grijs is veilig, maar doet niet altijd wat voor je interieur. Kijk naar de kleuren in je interieur en gebruik die als leidraad voor de raamdecoratie. Zoals hiernaast: de warme roestkleur van vouwgordijnen Kalmar zijn een mooie match met de kleur op de muur en de trapbekleding. De vouwgordijnen hebben een subtiel dessin en dat past weer goed bij de woontrends 2023. Kortom, met een beetje lef, maak je van je raamdecoratie een echte blikvanger.

Raamdecoratie als statement piece
Mix en match stoffen

Mix en match stoffen

Bij openslaande tuindeuren zijn inbetweens of dikkere gordijnen mooi, terwijl een halfhoog raam vraagt om vouwgordijnen of jaloezieën. Plisségordijnen zijn weer perfect voor een kantelraam, omdat ze in het raam gemonteerd kunnen worden. Verschillende raamdecoratie combineren is een van de gordijnen trends 2023. Heb je een mooie stof gezien? Je kunt hier niet alleen gordijnen van laten maken, maar ook vouwgordijnen. Zo oogt je interieur speels en maak je er één geheel van. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Kijk binnen bij Francis en Robin.

Persoonlijk advies aan huis
Gratis thuisadvies

Persoonlijk advies aan huis

Het kan best lastig zijn om nieuwe raamdecoratie kiezen. Welke stof, kleur en soort
raamdecoratie is een match met jouw interieur? Onze thuisadviseurs helpen je
graag en komen vrijblijvend bij je langs. Zo kunnen ze meteen je ramen opmeten
en kijken wat er technisch mogelijk is. Samen met kiezen ze de mooiste
raamdecoratie uit voor jouw interieur.

Persoonlijk advies aan huis
Gratis thuisadvies

Persoonlijk advies aan huis

Het kan best lastig zijn om nieuwe raamdecoratie kiezen. Welke stof, kleur en soort raamdecoratie is een match met jouw interieur? Onze thuisadviseurs helpen je graag en komen vrijblijvend bij je langs. Zo kunnen ze meteen je ramen opmeten en kijken wat er technisch mogelijk is. Samen met kiezen ze de mooiste raamdecoratie uit voor jouw interieur.

Naar boven