Laden...

Vloerkleden trends 2023.

Een lekker warm vloerkleed aan je voeten is het hele jaar door fijn. Bij Carpetright hebben we een uitgebreide collectie vloerkleden die passen bij de woontrends 2023. Lees vooral even verder als je op zoek bent naar vloerkleed inspiratie!

De vloerkledetrends 2023 volgens Carpetright:

Vloerkleden trends 2023.
Aardse tinten

Aardse tinten

Warme, aardse kleuren zijn een van de woontrends 2023. Tip van de Carpetright adviseurs: haal deze kleur in huis met een sfeervol vloerkleed. In onze collectie zitten tal van vloerkleden die passen bij dit kleurpalet. Denk aan een superzacht, amberkleurig vloerkleed Dream, rechthoekig kleed Cloud in een zandkleur of hoogpolig karpet Vernon in de chique goudtint. 

Karpetten hebben tal van gunstige eigenschappen: ze dempen het geluid, geven een gevoel van warmte en comfort én zorgen voor isolatie, vooral hoogpolige vloerkleden en vloerkleden met een foam rug. Ideaal in tijden waarin de energierekening steeds hoger wordt. Voetjes op de vloer dus, met deze mooie tapijten.

Rond is het nieuwe rechthoekig

Organische, op de natuur geïnspireerde, vormen zijn helemaal hip and happening en een van de woontrends 2023. Dat zie je bijvoorbeeld terug in ovale eettafels, maar ook in vloerkleden. Rond is het nieuwe rechthoekig. Om één geheel van je interieur te maken, is een vloerkleed perfect. Een vloerkleed dient als eiland voor meubels in het zitgedeelte, maar kun je ook gebruiken om een functie aan een hoek in huis te geven. Dit vloerkleed is op maat gemaakt van Ex Nature tapijt van Desso en geeft body aan de werkplek.

Tip: werk je vloerkleed op maat af met een bies in een bijpassende kleur.

Rond is het nieuwe rechthoekig
Lijnenspel

Lijnenspel

Liefhebbers van een grafisch vloerkleed hebben komend jaar genoeg te kiezen. Zo voegt het nieuwe hoogpolige berber vloerkleed Agadir superveel sfeer toe. Dit vloerkleed is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld met een grafische ruit of een Aztec print. Een Aztec dessin, dat oorspronkelijk uit Midden-Amerika komt, kun je herkennen aan de zigzag-lijnen, driehoeken, kleuren en prints. Het past goed in een bohemien interieur. 

Kleur

De kleur van het jaar 2023? Daar zijn de meningen over verdeeld, maar één ding is zeker: kleur it is! Met een vloerkleed kun je een interieur een kleurinjectie geven. In een rustig interieur zorgt een kleurrijk vloerkleed voor wat pit. Of wat denk je van een vloerkleed in de kinderkamer? Van vrijwel al ons tapijt is een vloerkleed op maat te maken. Zo is hoogpolig tapijt Carousel Twist co in ruim dertig (!) kleuren verkrijgbaar. Het gaat van trendkleuren zoals emerald en aqua tot lilac tot mocha. Wat is jouw favoriete kleur?

Kleur
Gerecyclede materialen

Gerecyclede materialen

Bij Carpetright kijken we voortdurend hoe het beter en duurzamer kan. Zo worden steeds meer vloerkleden gemaakt van gerecyclede materialen. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze tapijten uit de Sedna-collectie. Tapijten KaiMazuYaraMoanaOrigin en Varuna zijn gemaakt van achtergelaten visnetten die uit de oceaan worden gehaald. De tapijtrug is daarnaast gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen. Een dankbaar product, waar ook een aantal van onze gordijnstoffen van zijn gemaakt. Van dit tapijt kan een prachtig vloerkleed op maat worden gemaakt. Helemaal naar jouw wensen!

Gratis thuisadvies
Gratis thuisadvies

Gratis thuisadvies

Vind je het lastig om een nieuw vloerkleed te kiezen? Dat snappen we! Onze
thuisadviseurs helpen je graag. Gratis en vrijblijvend! Ze komen bij je thuis langs
met grote tapijtstalen en kijken met je mee welke maat vloerkleed geschikt is. Samen
met jou kiezen ze een vloerkleed dat perfect past bij je interieur en wensen. Nieuwsgierig?

Gratis thuisadvies
Gratis thuisadvies

Gratis thuisadvies

Vind je het lastig om een nieuw vloerkleed te kiezen? Dat snappen we! Onze thuisadviseurs helpen je graag. Gratis en vrijblijvend! Ze komen bij je thuis langs met grote tapijtstalen en kijken met je mee welke maat vloerkleed geschikt is. Samen met jou kiezen ze een vloerkleed dat perfect past bij je interieur en wensen. Nieuwsgierig?

Naar boven