Klantenservice

Heb je een vraag over je bestelling, over een product of over een Carpetright winkel? Wij helpen je graag! Wij leggen je stap voor stap uit wanneer je een bestelling kunt verwachten en hoe je een product ruilt of retourneert. Kun je het antwoord op je vraag niet vinden? Onze klantenservice staat voor je klaar om je te helpen.

Carpetright Klantenservice

Tel: 0800-1515
Ma t/m vr: 09.00 - 17.00 (lokaal tarief)

Neem contact op via ons contactformulier

Veelgestelde vragen

We steven er naar om jouw bestelling binnen 5 tot 10 werkdagen te kunnen leveren. De levertijd kan afhankelijk zijn per productgroep en de hoeveelheid.

Het is mogelijk om via Credit card, IDEAL en Apple Pay. 

Je kan je bestelling laten bezorgen (+€59) of gebruik maken van ons Click & Collect principe (Gratis). Kies je favoriete winkel bij jouw in de buurt om je bestelling af te halen of te laten bezorgen. Wel zo handig! Jij haalt je order op wanneer het jou uitkomt of we maken een afspraak om je order te bezorgen. Is jouw bestelling binnen, dan nemen we altijd telefonisch contact met je op om te overleggen wanneer het jou het beste uitkomt.

Kies bij stap 2 “Mijn gegevens en bezorging” voor "Afhalen in de Winkel" en de gewenste winkel bij jou in de buurt. Zodra je bestelling bij ons binnen is nemen we  telefonisch contact met je op om een datum en tijdstip af te spreken.

Geef bij stap 2 “Mijn gegevens en bezorging” aan dat je gebruik wilt maken van onze professionele plaatsingsservice. We zullen dan contact opnemen om alle mogelijkheden met je door te nemen.

We hebben bij onze producten op de productpagina een calculator staan welke precies berekent hoeveel pakken of M2 je nodig hebt.

Door de lengte en breedte van de vloer op te meten en met elkaar te vermenigvuldigen krijg je het aantal vierkante meters. Zorg er wel altijd voor dat je 10% meer bestelt. Houd rekening met snijverlies. Voorbeeld: voor een kamer van 5x4 meter, bestel je 5,1x4 meter. Zo heb je altijd voldoende van je gekozen vloer om te leggen. Of maak gebruik van de 4-stappen vloerplan om inzichtelijk te krijgen hoeveel vierkante meters je nodig hebt.

Ja, dat kan binnen de aangegeven retourtermijn van 30 dagen en de daarbij horende retourbeleid & voorwaarden.

De acties die wij voeren in de winkels zullen ook verwerkt worden in jouw online order. Per campagne gelden er andere actievoorwaarden. De geldende actievoorwaarden vind je op onze website.

Laden...

Klantenservice

Naar boven