Laden...

Heb je Carpetright al gespot bij Kopen Zonder Kijken?

Carpetright en Kopen Zonder Kijken delen een liefde voor interieur. In dit televisieprogramma geven stellen de zoektocht én aankoop van hun nieuwe woning uit handen aan presentator Martijn Krabbé en zijn team. In het nieuwe seizoen van Kopen Zonder Kijken richten we samen met interieurstylist Roos Reedijk en onze eigen Carpetright thuisadviseur Cindy een aantal huizen in met de mooiste vloeren, gordijnen en raambekleding. 

Om deze bijzondere samenwerking te vieren heeft Carpetright een speciale Kopen Zonder Kijken collectie samengesteld, waarmee de basis van jouw interieur staat als een huis. De collectie bestaat uit de mooiste vloeren, gordijnen en raamdecoratie, die je onderling perfect kunt combineren. Laat je inspireren door de huizen van de deelnemende stellen en bekijk deze speciale collectie online of in een van onze 90 winkels

Kopen Zonder Kijken is elke maandagavond te zien om 20.30 uur op RTL4.

Iets moois gezien in Kopen Zonder Kijken?

Benieuwd welke vloeren, gordijnen en raamdecoratie van Carpetright zijn gebruikt in de afleveringen van Kopen Zonder Kijken? Kijk binnen bij alle huizen, vind jouw favoriete producten en laat je inspireren door de tips van interieurstylist Roos Reedijk en onze eigen thuisadviseur Cindy!

20 september

11 oktober

18 oktober

25 oktober

Samengesteld door interieurstylist Roos Reedijk en Carpetrights thuisadviseur Cindy

Speciaal voor alle fans van Carpetright en Kopen Zonder Kijken hebben interieurstylist Roos Reedijk en onze eigen thuisadviseur Cindy een speciale collectie samengesteld. Naast de vloeren, gordijnen en raamdecoratie uit de afleveringen van Kopen Zonder Kijken, vind je in deze collectie nog meer bijzondere producten om je interieur helemaal af te maken. Bekijk deze speciale collectie online of in een van onze 90 winkels. Wil je graag advies van Cindy bij jou thuis?

Arno test

Arno test
SUNSHINE
SUNSHINE
 29.00per stuk
SUNSHINE
SUNSHINE
 49.00per stuk
SUNSHINE
SUNSHINE
 139.00per stuk
SUNSHINE
SUNSHINE
 29.00per stuk
SUNSHINE
SUNSHINE
 89.00per stuk
DREAM
DREAM
 469.00per stuk
DREAM
DREAM
 469.00per stuk
TROCADERO
TROCADERO
 199.00per stuk
RUBI
RUBI
 24.99per stuk
RUBI DELUXE
RUBI DELUXE
 14.99per stuk

Een basis die staat als een huis, dankzij de producten van Carpetright

Wij begrijpen dat je niet over één nacht ijs gaat, als het om een nieuwe vloer, gordijnen, raambekleding of een traprenovatie gaat. Bekijk onze collectie online, vraag gratis stalen aan of kom langs om ons assortiment te bewonderen en te voelen. Laat je inspireren én goed adviseren door de specialisten in een van onze 90 winkels. Hoogste tijd voor Carpetright!

Naar boven