Laden...

Carpetright en Kopen Zonder Kijken!

Yesss! Ook in het voorjaar van 2024 is Carpetright weer de trotse partner van Kopen Zonder Kijken: hét woonprogramma van dit moment. Wederom hebben onze thuisadviseurs samen met interieurstylist Roos Reedijk een aantal huizen voorzien van de mooiste vloeren, gordijnen en raambekleding.

Laat je inspireren

Laat je inspireren door de mooie huizen van dit seizoen en voorgaande seizoenen. We zullen de huizen van de afleveringen uitvoerig bespreken. Houd deze pagina dus goed in de gaten!

Een nieuwe start voor Koen en Matthijs in Den Bosch

Wil jij je huis net zo'n mooie look geven als de huizen in Kopen Zonder Kijken? Laat je dan inspireren door de afleveringen van seizoen 7 van voorjaar 2024 en voorgaande seizoenen van Kopen Zonder Kijken. Vind jouw favoriete producten en lees meer tips van interieurstylist Roos Reedijk en onze eigen thuisadviseurs!

Kopen Zonder Kijken seizoen 7
Voorjaar 2024

Binnenkort beschikbaar - 29 april 2024

Binnenkort beschikbaar - 6 mei 2024

Styliste Roos en de thuisadviseurs van Carpetright zorgen voor een metamorfose

Hoe je een interieur een wow-effect geeft? Laat dat maar aan interieurstylist Roos Reedijk over. Samen met onze thuisadviseurs heeft ze de huizen van Kopen Zonder Kijken ingericht volgens de laatste trends. Wil je ook een droomvloer en de mooiste raamdecoratie bij je thuis? Boek dan een gratis thuisadvies van Carpetright bij jou thuis!

Kopen Zonder Kijken seizoen 6
Voorjaar 2023

Carpetright's Kopen Zonder Kijken collectie, samengesteld door Roos en onze thuisadviseurs

Speciaal voor de 'Kopen Zonder Kijken' fans en al onze klanten hebben styliste Roos en onze thuisadviseurs een speciale 'Kopen Zonder Kijken' Collectie samengesteld. 

Niet alleen de vloeren en raambekleding uit alle afleveringen, maar ook een aantal andere bijzondere combinaties. Bekijk de collectie en laat je verrassen!

Kopen Zonder Kijken seizoen 5
Voorjaar 2022

Een basis die staat als een huis, dankzij de producten van Carpetright

Wij begrijpen dat je niet over één nacht ijs gaat, als het om een nieuwe vloer, gordijnen, raambekleding of een traprenovatie gaat. Bekijk onze collectie online, vraag gratis stalen aan of kom langs om ons assortiment te bewonderen en te voelen. Laat je inspireren én goed adviseren door de specialisten in een van onze winkels. 

Kopen Zonder Kijken seizoen 4
Voorjaar 2021

Naar boven