Laden...

Vrijstaande woning van Martijn en Lynn in Apeldoorn

Aflevering 10 van Kopen Zonder Kijken

Martijn en Lynn (beide 26 jaar) uit Apeldoorn willen hun kleine appartement graag verruilen voor een groter, volwassen huis. Best een uitdaging in de oververhitte huizenmarkt. Het huis wat Kopen Zonder Kijken aankoopt is een echte opknapper. Met hulp van stylist Roos Reedijk en Carpetright is dit lelijke eendje veranderd in een prachtige zwaan!

Heb je ook zin om je interieur om te gooien? Onze thuisadviseurs komen bij je langs!

Het huis van Martijn en Lynn is door interieurstylist Roos Reedijk en onze thuisadviseurs Cindy en Asjah omgetoverd tot een heerlijke plek. Goed nieuws: onze thuisadviseurs rijden het hele land door om aan huis advies te geven. Heb je een woonprobleem, twijfel je over raamdecoratie of wil je dat er iemand met je meedenkt over je nieuwe vloer? Asjah en Cindy staan voor je klaar. De adviseurs komen gratis bij jou thuis langs.

Laminaat met een vintage look

Op het moodboard van Martijn en Lynn prijkt een visgraatvloer, maar het jonge stel geeft ook aan dat ze het leuk vinden om verrast te worden. Styliste Roos en thuisadviseur Cindy kiezen daarom voor een spectaculaire andere vloer. Cindy: “Dit is laminaatvloer Impressive Patterns IPA4142 van Quick-Step. Een vloer met een ruitpatroon, die sterk doet denken aan de klassieke parketvloeren van vroeger. In tegenstelling tot parket of hout heeft deze vloer bijna geen onderhoud nodig. De vloer is gemakkelijk te leggen, omdat het patroon al verwerkt is in de planken van het laminaat. Handig, als je zelf aan de slag gaat. We wilden een warm, bohemian interieur met vintage elementen creëren en daar past zo’n gedurfde vloer heel goed bij.” Als Martijn en Lynn het huis na de verbouwing eindelijk kunnen zien, is de vloer meteen meer dan goedgekeurd. Lynn: “Kijk die vloer. Die is echt supervet!”

Kopen zonder kijken Apeldoorn 1

Kopen zonder kijken Apeldoorn 1

Kopen zonder kijken Apeldoorn 2

Kopen zonder kijken Apeldoorn 2

Trapbekleding die helemaal van nu is

De trap naar boven krijgt ook een make-over. Het valt bewoner Martijn gelijk op, als hij tijdens de onthulling van het huis naar boven loopt. Martijn: “Ik vind de trap ook echt mooi geworden. Het tapijt staat écht mooi bij de kleuren op de muur.” De trap is bekleed met tapijt Zen van Lano en heeft een roestkleur in het midden en een antraciet bies aan de zijkanten. Thuisadviseur Cindy: “De roestbruine kleur komt ook terug in vouwgordijn Kalmar en de muren. Door voor twee kleuren te kiezen, ontstaat het effect van een loper. Zie je wel dat trapbekleding echt niet oubollig hoeft te zijn! Zen is een egaal tapijt met polen op gelijke hoogte, waardoor je een mooi, strak effect op de trap krijgt. Het is een zeer stevig en duurzaam projectkwaliteit tapijt en verkrijgbaar in héél veel kleuren. Dus of je nu een meer neutraal tapijt wil of juist een opvallende kleur, het kan allemaal.”

Kopen zonder kijken Apeldoorn 2

Kopen zonder kijken Apeldoorn 2

‘Kijk die vloer. Die is echt supervet!’

Door de nieuwe dakopbouw krijgen Martijn en Lynn er boven een flinke klap ruimte bij. Het jonge stel gelooft hun ogen niet. Ook hier is een nieuwe vloer gekomen. Roos en Cindy vinden het ruitpatroon te druk voor de slaapkamers, maar ze willen wel een vloer in nagenoeg dezelfde stijl, kleur en met een natuurlijke houtnerf. Cindy: “We hebben gekozen voor de laminaatvloer Impressive in de kleur IM1856 zacht eik medium. Echt een prachtige lichte vloer, die bijna niet van echt hout is te onderscheiden. Met als finishing touch: hoge, witte plinten.” Hout komt ook terug in de vorm van een jaloezie voor het toiletraam. Cindy: “Dit is matzwart hout met een houtnerf. De jaloezie is afgewerkt met een ladderband in zwart-wit voor een bohemian touch.”

De juiste raamdecoratie maakt het huis van Martijn en Lynn helemaal af. Door gordijnen én vouwgordijnen te combineren, ontstaat in de woonkamer een speels geheel. Voor de nieuwe pui naar de tuin hangt inbetween Frederikstad in de kleur 35 Sage. Vouwgordijn Kalmar in de kleur 27 Copper siert de andere, kleinere ramen, en hangt ook op de slaap- en werkkamers. Cindy: “Frederikstad heeft een vrij grove, opengewerkte linnenlook structuur, waardoor de stof zowel stoer als sfeervol is. Overdag kun je er doorheen kijken en ’s avonds zie je van buiten alleen een schim lopen. Kalmar is juist een stevige stof met een speels werkje erin. De warme roestkleur past goed bij de muurkleuren. Zo zie je maar dat je niet altijd op safe hoeft te spelen met je gordijnen, maar dat ze echt een toevoeging zijn voor je interieur.”

Op zoek naar gordijnen, raamdecoratie of een vloer? We helpen je graag!

Bij Carpetright helpen we je graag met het realiseren van jouw droomhuis. Met een mooie vloer, gordijnen en raamdecoratie zorg je voor een goede basis van je interieur. Bekijk onze collectie online of in de winkel en laat je inspireren door onze adviseurs en de vele mogelijkheden. Met 90 winkels hebben we vestigingen door heel Nederland. Kom langs!

Carpetright’s ‘Kopen zonder kijken’ collectie, samengesteld door Roos en Cindy

Speciaal voor de ‘Kopen zonder kijken’ fans en al onze klanten hebben styliste Roos en onze collega Cindy een speciale ‘Kopen zonder kijken’ Collectie samengesteld. Niet alleen de vloeren en raambekleding uit de afleveringen van dit seizoen, maar ook nog een aantal andere bijzondere combinaties. Bekijk de collectie hieronder en laat je verrassen!

Een greep uit de collectie

Kopen zonder kijken Apeldoorn 3

Kopen zonder kijken Apeldoorn 3

Kopen zonder kijken Apeldoorn 4

Kopen zonder kijken Apeldoorn 4

Kopen zonder kijken Apeldoorn 5

Kopen zonder kijken Apeldoorn 5

Kopen zonder kijken Apeldoorn 6

Kopen zonder kijken Apeldoorn 6

Kopen zonder kijken Apeldoorn 7

Kopen zonder kijken Apeldoorn 7

Kopen zonder kijken Apeldoorn 8

Kopen zonder kijken Apeldoorn 8
Naar boven