Laden...

Eengezinswoning van Daan en Caglayan in Amersfoort

Aflevering 3 van Kopen Zonder Kijken

Voor het vinden van hun droomhuis hebben Daan en Caglayan de hulp ingeschakeld van Kopen Zonder Kijken. Interieurstylist Roos Reedijk en Carpetright gaan met hun woonwensen aan de slag en richten het huis in met nieuwe vloeren, gordijnen én raamdecoratie. Benieuwd naar het resultaat? 

Styliste Roos en Carpetright zorgen voor een wow-effect

Een standaard interieur omtoveren tot écht wat bijzonders? Dat kunnen onze thuisadviseurs Cindy en Asjah als de beste. Voor het huis van Daan en Caglayan zochten ze samen met interieurstylist Roos Reedijk een nieuwe vloer, gordijnen en raamdecoratie uit. Wil je ook advies van Cindy of Asjah bij jou thuis?

Gordijnen met een mooie linnenlook

Het huis in Amersfoort heeft een heerlijke grote tuin, waar Daan en Caglayan ook vanaf de bank van kunnen genieten. Om de grote ramen aan te kleden, hebben styliste Roos en thuisadviseur Cindy gekozen voor gordijnstof Lexington in de kleur 52 Storm. Cindy: “De stof lijkt op een inbetween, maar het is net een wat dikkere kwaliteit met een mooie linnenlook. De lengte noemen we ook wel oversized. Het zorgt voor een nonchalante look. Bijkomend voordeel? Zo lijkt je plafond hoger.” Voor het kleine raam naast de bank hangt een vouwgordijn in dezelfde kleur als de gordijnen. “Heel sfeervol en het heeft een speels effect, doordat niet overal voor dezelfde raamdecoratie is gekozen.”

kopen_zonder_kijken_amsf_1

kopen_zonder_kijken_amsf_1

Laminaat in een tijdloze -net echt!- houttint

Bijna alle kamers in het huis van Daan en Caglayan zijn voorzien van een nieuwe vloer, laminaat Arendal van Carpetright in de kleur licht eiken. “Door de vloer in verschillende ruimtes door te leggen, zorg je voor eenheid in je interieur. Om de prijs hoef je het niet te laten, want het is een hele betaalbare vloer. Laminaat Arendal heeft een tijdloze houttint en past daardoor in veel interieurstijlen. De planken hebben groeven aan alle kanten, net als een echte houten vloer. Dankzij die 4V-groef is de click-verbinding ook een stuk steviger en beter bestand tegen vocht. Handig met twee kleine kinderen. Als finishing touch hebben we gekozen voor rechte, witte plinten van 7 cm hoog.” 

kopen_zonder_kijken_amsf_2

kopen_zonder_kijken_amsf_2

‘Je hoeft geen fortuin aan gordijnen uit te geven, om het sfeertje van een chique hotelkamer na te bootsen’

Tip van Cindy en Asjah

“Door de witte, houten jaloezieën van Carpetright lijkt de keuken van Daan en Caglayan optisch breder. Bovendien genieten ze zo van privacy als ze staan te koken. De jaloezieën hangen trouwens ook voor de ramen naast de voordeur. We kunnen ze helemaal op maat maken.”

De slaapkamers boven herkennen Daan en Caglayan niet meer terug. Wat een likje verf, nieuwe raambekleding en een andere vloer al niet kunnen doen. Op alle kamers hangen dezelfde gordijnen: Wishi in de kleur Mushroom. “Een van de meest betaalbare, verduisterende gordijnen uit onze collectie. Het is een stof in een beige-groene tint, die mooi past bij de natuurlijke sfeer en het jungle thema in de kinderkamers. Alle gordijnen, zowel boven als beneden, hebben een enkele plooi en dat is helemaal van nu. Het oogt wat nonchalanter en minder klassiek. Doordat de verduisterende gordijnen wat dikker zijn, dempen ze het geluid ook goed. Handig met twee kleintjes!”

kopen_zonder_kijken_amsf_3

kopen_zonder_kijken_amsf_3

De slaapkamer van Daan en Caglayan heeft wel wat weg van een kamer in een boetiekhotel. Het komt door de natuurlijke uitstraling van de laminaatvloer, de groene kleur op de muren en het plafond (!), de heerlijke, dikke gordijnen en natuurlijk de styling. Ook hier hangen gordijnen Wishi in de kleur Mushroom. “Je hoeft geen fortuin aan gordijnen uit te geven, om het sfeertje van een chique hotelkamer na te bootsen.” Daan en Caglayan kregen ook een splinternieuwe badkamer en daar hangen jaloezieën van aluminium in de kleur mat wit. “Met deze raamdecoratie kun je zelf bepalen hoeveel licht er naar binnen valt. De jaloezieën zijn super onderhoudsvriendelijk. Handig in een familiehuis.” 

Wil jij ook zo’n mooi interieur? Maak een afspraak met onze adviseurs!

Wil je je interieur een opfrisbeurt geven of ben je net verhuisd? Een nieuwe vloer, andere gordijnen en raamdecoratie zorgen voor een metamorfose. Bekijk onze collectie online, vraag gratis vloerstalen aan of laat inspireren in een van onze winkels. Kom langs!

Carpetright's 'Kopen zonder kijken' collectie, samengesteld door Roos en Cindy

Special voor de 'Kopen zonder kijken' fans en al onze klanten hebben styliste Roos en onze collega Cindy een speciale 'Kopen zonder kijken' Collectie samengesteld. Niet alleen de vloeren en raambekleding uit de afleveringen van dit seizoen, maar ook nog een aantal andere bijzondere combinaties. Bekijk de collectie hieronder en laat je verrassen!

Een greep uit de collectie

Lookbook Slider

Lookbook Slider

kopen_zonder_kijken_amsf_5

kopen_zonder_kijken_amsf_5

kopen_zonder_kijken_amsf_6

kopen_zonder_kijken_amsf_6

kopen_zonder_kijken_amsf_7

kopen_zonder_kijken_amsf_7
Naar boven