Laden...

Jaren ’30 woning van Francis en Robin in Hilversum

Aflevering 5 van Kopen Zonder Kijken

Francis en Robin wonen samen in hartje Amsterdam. Met de komst van hun dochter Millie groeien ze uit hun huis, maar een nieuwe woning in of rondom de hoofdstad is niet één, twee, drie gevonden. Presentator Martijn Krabbé en zijn team schieten te hulp en vinden voor het stel een jaren ’30 woning in Hilversum. Carpetright zorgde voor de finishing touch en verzorgde in dit huis alle gordijnen en raambekleding. Benieuwd naar het resultaat? 

Styliste Roos en Carpetright zorgen voor een metamorfose

Hoe je een interieur een wow-effect geeft? Laat dat maar aan onze thuisadviseurs Cindy en Asjah over. Samen met interieurstylist Roos Reedijk hebben ze het huis van Francis en Robin ingericht volgens de laatste trends. Wil je ook advies bij jou thuis?

Gordijnen als eyecatcher

De woonkamer van het nieuwe huis van Francis en Robin krijgt een grote glazen pui aan de achterkant met openslaande deuren naar de tuin. Interieurstylist Roos en thuisadviseur Cindy kiezen voor deze raampartij plooigordijnen Miami in de kleur 29 Baked Clay. Cindy: “Met een inbetween geniet je van zonlicht, maar heb je ook privacy. Miami is een echte eyecatcher, doordat er een mooie nuance in de stof zit. De kleur matcht bovendien geweldig met de tint op de muur. De gordijnen hangen tot op de grond (circa 2 cm langer) en hebben daardoor een nonchalant effect. Bijkomend voordeel: je plafond lijkt hoger!”

kopen_zonder_kijken_hilv_1

kopen_zonder_kijken_hilv_1

kopen_zonder_kijken_hilv_2

kopen_zonder_kijken_hilv_2

Eén geheel met vouwgordijnen

In de speelhoek van dochter Millie en de keuken hangen vouwgordijnen over de gehele breedte van het raam. Ze zijn uitgevoerd in stof Miami in de kleur 29 Baked Clay. Cindy: “Door voor dezelfde stof en kleur als de gordijnen te kiezen, ontstaat een mooi geheel in de woonkamer. Het vouwgordijn heeft baleinen, die zorgen dat de stof mooi in elkaar vouwt, aan de interieurzijde. Ze benadrukken de charme van een vouwgordijn en hebben een nonchalant effect. Door bij je bestelling de montagehoogte op te geven, hangt de kettingbediening automatisch op een kindveilige hoogte. Francis en Robin kunnen Millie hier dus met een gerust hart laten spelen.”

‘Iedere kamer is zo mooi geworden. Ik ben sprakeloos!’

Francis en Robin willen graag drie slaapkamers, zodat ze één kamer kunnen gebruiken om thuis te werken. Op de slaapkamers hebben interieurstylist Roos en thuisadviseur Cindy gekozen voor linnen gordijnen Tenno in de kleur 63 Passievrucht. Cindy: “Linnen heeft een natuurlijke look en een charmant kreukeffect. Hier is gekozen voor een enkele plooi voor een mooie, simpele uitstraling.” Francis en Robin houden van kleur en de gordijnen combineren prachtig met de mediterrane muurkleuren. Vooraf vond Francis het een gek idee dat ‘iemand anders nu de gordijnen in ons huis ophangt’, maar ze is ontzettend blij met het resultaat. “Iedere kamer is zo mooi geworden. Ik ben sprakeloos!”

Tip van thuisadviseurs Cindy en Asjah

Maak je jaloezieën af met een bijpassende of contrasterende ladderband. In de badkamer van Francis en Robin geeft de ladderband van katoen de jaloezieën wat meer body.

Een badkamer met daglicht is een grote wens van Francis en Robin. Bouwdeskundige Bob Sikkes maakt dit mogelijk door één slaapkamer op te offeren voor de badkamer. Voor Robin een van de hoogtepunten van het huis. “Wat heerlijk om zoveel daglicht te hebben in de badkamer.” Voor de ramen hangen bamboe jaloezieën CW063. Bamboe is geschikt voor de badkamer en kan zelfs beter tegen waterspetters dan hout. Cindy: “Als je de bamboe latten van dichtbij bekijkt, zie je dat er een mooie structuur in zit. De jaloezieën passen goed bij het houtlook badkamermeubel dat een soortgelijke kleur heeft.”

Wil jij ook zo’n mooie make-over? Maak een afspraak met een van onze adviseurs. We helpen je graag!

Wil je je interieur een opfrisbeurt geven of ben je net verhuisd? Een nieuwe vloer en andere gordijnen en raamdecoratie zorgen voor een metamorfose. Bekijk onze collectie online, vraag gratis vloerstalen aan of laat inspireren in een van onze winkels. Kom langs!

Een greep uit de collectie

kopen_zonder_kijken_hilv_3

kopen_zonder_kijken_hilv_3

kopen_zonder_kijken_hilv_4

kopen_zonder_kijken_hilv_4

kopen_zonder_kijken_hilv_5

kopen_zonder_kijken_hilv_5

kopen_zonder_kijken_hilv_6

kopen_zonder_kijken_hilv_6
Naar boven