Laden...

Eengezinswoning van Pascal en Eva in Papendrecht

Aflevering 9 van Kopen Zonder Kijken

Na de komst van hun dochter Louiza zijn Pascal en Eva uit hun appartement in Papendrecht gegroeid. De zoektocht naar een nieuw huis vinden ze lastig. Eva is enthousiast over veel huizen, terwijl Pascal kieskeuriger is. Het team van Kopen Zonder Kijken en Carpetright schiet te hulp. Zal het ze lukken om het droomhuis van Pascal en Eva te vinden?

Wil je ook zo’n mooi interieur? Onze thuisadviseurs komen gratis bij je langs! 

Onze thuisadviseurs Cindy en Asjah helpen je met al je vragen over gordijnen, raamdecoratie en vloeren. Samen met interieurstylist Roos Reedijk hebben ze het huis van Pascal en Eva omgetoverd tot een heerlijk familiehuis. Wil je je interieur ook zo’n mooie make-over geven? Onze adviseurs komen gratis bij jou thuis langs.

Trendy PVC visgraat vloer

Op een steenworp afstand van hun appartement vindt makelaar Alex na lang zoeken een huis voor Pascal en Eva. Hoog op hun wensenlijstje: een visgraat vloer. Stylist Roos en thuisadviseur Cindy kiezen voor visgraat PVC vloer Ravenna 3503. Specialist Rachel van Carpetright vertelt aan bouwkundige Bob Sikkens: “Een PVC visgraat vloer is bijna niet van echt hout te onderscheiden, dit komt onder meer door de natuurlijke structuur in de planken.” Thuisadviseur Cindy vult aan: “PVC is helemaal van nu, onderhoudsvriendelijk en vochtbestendig. Wij adviseren om een PVC visgraatvloer te verlijmen, vanwege de kleinere planken. Een voorwaarde is dat je dekvloer vlak is. Is dat niet het geval? Dan kan Carpetright je ondervloer egaliseren.”

Kopen zonder kijken Pependrecht

Kopen zonder kijken Pependrecht

Tip van Cindy en Asjah

Gordijnstof Chatou is verkrijgbaar in zachte metaalkleuren, zoals zilver, brons, goud en messing. Kleuren die je goed kunt combineren met de interieurtrends van dit seizoen.

Kopen zonder kijken Pependrecht 2

Kopen zonder kijken Pependrecht 2

Hotellook met vitrage en overgordijnen

Pascal en Eva houden van lang tafelen met familie en vrienden. Om in de eethoek voldoende privacy te hebben, combineren stylist Roos en thuisadviseur Cindy vitrage Bento in de kleur natural 219293 met overgordijn Amadore in de kleur Elephant mat. Cindy: “We hebben de vitrage vóór de overgordijnen gehangen, in plaats van erachter zoals vaak gebeurt. Net alsof je in een luxe hotel bent. De overgordijnen zijn gemaakt van een subtiele, glanzende stof met een metaalkleur. Door vitrage Bento is een gouddraad geweven. Door deze rijke stoffen met elkaar te combineren, krijg je een heel chic, gelaagd effect. Aan de voorkant van het huis hangen champagnekleurige jaloezieën CA5079, deze komen ook terug in de keuken. In het zitgedeelte hebben we bewust geen gordijnen gehangen, zodat de woonkamer ruimtelijker oogt.”

Kopen zonder kijken Pependrecht 2

Kopen zonder kijken Pependrecht 2

‘Kijk wat een mooie visgraat vloer we hebben!’

Op de eerste en tweede verdieping van het huis van Pascal en Eva ligt PVC vloer Ravenna Dryback 4503. Cindy: “Dit is dezelfde vloer als beneden, maar hier met een rechte plank. Zo maak je één geheel van je interieur.” Op de slaapkamer van Pascal en Eva zorgen gordijnen en de aluminium jaloezieën voor voldoende privacy. “Gordijn Charm doet z’n naam eer aan. Het is een elegante stof met een verticaal streepje in de kleur Earth. Gordijnstof Charm past perfect bij de aluminium jaloezieën in geborsteld champagne. Hier is de ladderband achterwege gelaten, omdat de gordijnen alle aandacht mogen krijgen.”

Tip van Cindy en Asjah

Heb je kunststof of aluminium kozijnen waar niet in geboord kan worden of draai-kiepramen? Dat lossen we op met plakprofielen of zijdegeleiding, zodat een plisségordijn of andere raamdecoratie strak tegen het raam blijft hangen. Ook als het raam gekanteld is! 

De slaapkamer van dochter Louiza is misschien wel de mooiste kamer in huis. Hier hangen gordijnen Release in de kleur Kiezel. Een subtiele zandtint die mooi past bij de muurkleur. Cindy: “Release is een zachte velours stof, die in tegenstelling tot andere velours stoffen heel soepel valt. Door de gordijnen met aluminium jaloezieën CA5079 te combineren, wordt de slaapkamer voldoende verduisterd.” Als verrassing voor Pascal en Eva is er op zolder een werkkamer gemaakt. Door de plisségordijnen E 40109 TDBU hebben ze geen last van hinderlijk zonlicht op hun beeldscherm. Specialist Rachel vertelt aan Bob Sikkes: “Je kunt de plisségordijnen van boven naar beneden trekken en andersom. Deze raamdecoratie maakt het mogelijk om met het licht te spelen en te variëren in de uitstraling van je raam.”

Advies nodig over je interieur? We helpen je graag!

Bij Carpetright denken we graag met je mee over jouw droomhuis. Met de juiste vloeren, gordijnen en raamdecoratie wordt jouw interieur een kloppend geheel. Bekijk onze collectie online, vraag gratis vloerstalen aan of laat inspireren in een van onze winkels. Kom langs!

Carpetright’s ‘Kopen zonder kijken’ collectie, samengesteld door Roos en Cindy

Speciaal voor de ‘Kopen zonder kijken’ fans en al onze klanten hebben styliste Roos en onze collega Cindy een speciale ‘Kopen zonder kijken’ Collectie samengesteld. Niet alleen de vloeren en raambekleding uit de afleveringen van dit seizoen, maar ook nog een aantal andere bijzondere combinaties. Bekijk de collectie hieronder en laat je verrassen!

Een greep uit de collectie

Kopen zonder kijken Pependrecht 3

Kopen zonder kijken Pependrecht 3

Kopen zonder kijken Pependrecht 4

Kopen zonder kijken Pependrecht 4

Kopen zonder kijken Pependrecht 5

Kopen zonder kijken Pependrecht 5

Kopen zonder kijken Pependrecht 6

Kopen zonder kijken Pependrecht 6

Kopen zonder kijken Pependrecht 7

Kopen zonder kijken Pependrecht 7

Kopen zonder kijken Pependrecht 8

Kopen zonder kijken Pependrecht 8
Naar boven