Laden...

Droomhuis in het hoge noorden van Shannon en Cevar in Noordhorn

Shannon en Cevar kunnen niet wachten om hun flat in Groningen te verruilen voor een eerste koophuis. Het team van Kopen Zonder Kijken vindt hun droomhuis na lang zoeken in het landelijke dorp Noordhorn. Na de verbouwing wacht er een grote verrassing op het stel. Laat je inspireren door deze aflevering!

De thuisadviseurs van Carpetright weten wat mooi is

Shannon en Cevar kunnen hun geluk niet op met dit huis, maar het interieur is niet hun smaak. Aan interieurstylist Roos Reedijk en de thuisadviseurs van Carpetright de taak om het helemaal anno 2022 te maken. Mede dankzij de nieuwe vloeren, gordijnen en raamdecoratie ziet het interieur er na de make-over onherkenbaar uit. Wil je ook gratis advies van Carpetright bij jou thuis?

Warme PVC vloer met sterke toplaag

Hun smaak omschrijven Shannon en Cevar als licht, strak, warm en met een boutique chique stijl. Stylist Roos en de thuisadviseurs gaan met hun wensen aan de slag. Als bouwkundige Bob Sikkes de vloeren ziet die Roos en de thuisadviseurs hebben geselecteerd, kiest hij zonder twijfelen voor PVC Alpha Click in de kleur Eiken Drijfhout (40018). De thuisadviseur vertelt: ‘De Alpha heeft een warme houtkleur, maar wat de vloer écht uniek maakt is z’n sterke kern en toplaag. Krassen, vlekken of spullen die per ongeluk vallen brengen geen schade toe. De perfecte vloer voor in de keuken en de rest van het huis van Shannon en Cevar.’ De vloer valt het stel inderdaad meteen op als ze na de make-over binnen komen: ‘Die is heel erg mooi’, roepen ze enthousiast.

Kopen zonder kijken Noordhorn 1

Kopen zonder kijken Noordhorn 1

Kopen zonder kijken Noordhorn 2

Kopen zonder kijken Noordhorn 2

Soepelvallende inbetween gordijnen

Een huis waar veel daglicht naar binnen valt, is een wens van Shannon en Cevar. Om wel te zorgen voor voldoende privacy en de lichtinval te kunnen regelen, is er in de woonkamer gekozen voor een combinatie van gordijnen en vouwgordijnen. Gordijnstof Miami in kleur Rock past door z’n lichte, metaalgrijze kleur perfect in de strakke boutique stijl waar Shannon en Cevar zo van houden. ‘Het is een inbetween gordijnstof met een subtiele structuur’, aldus de thuisadviseur. ‘Een inbetween laat meer licht door dan een overgordijn, maar je kunt van buiten niet goed naar binnen kijken. Doordat stof Miami is gemaakt van een mix van linnen en viscose, valt het gordijn heel mooi soepel.’

Kopen zonder kijken Noordhorn 2

Kopen zonder kijken Noordhorn 2

Vouwgordijnen met een chique look

Shannon en Cevar kunnen hun ogen niet geloven als ze het huis voor het eerst zien. Zelfs bij de logeerkamer staat het stel al te jubelen. Cevar: ‘Het oogt veel ruimer dan in mijn herinnering. En hier ligt weer die mooie PVC vloer!’ De bovenverdieping telt drie kamers: een logeerkamer, slaapkamer en een werkkamer annex kleedkamer. Alle ruimtes zijn voorzien van chique vouwgordijnen Rozanno in de kleur Taupe. De thuisadviseur vertelt waarom ervoor deze stof is gekozen: ‘Het is geen verduisterende stof, maar door de structuur en de dikte komt er nauwelijks licht doorheen. De stof heeft een lichtglanzende satijnlook. Zeer chic in een slaapkamer!’ Shannon en Cevar kunnen hun geluk niet op en zien zichzelf hier nog lang wonen. Cevar: ‘Het huis is fantastisch ingericht. Het is allemaal zo mooi en het past heel goed bij ons.’

De thuisadviseur vertelt waarom ervoor deze stof is gekozen: 'Het is geen verduisterende stof, maar door de structuur en de dikte komt er nauwelijks licht doorheen. De stof heeft een lichtglanzende sarijnlook. Zeer chic in een slaapkamer!' Shannon en Cevar kunnen hun geluk niet op en zien zihczelf hier nog lang wonen. Cevar: 'Het huis is fantastisch ingericht. Het is allemaal zo mooi en het past heel goed bij ons.'

Wil je ook zo’n mooie make-over?

Maak een vrijblijvende afspraak met onze thuisadviseurs. Ze komen met een auto vol vloer- en gordijnstalen bij jou thuis langs. Samen met jou kijken ze wat de beste vloer, gordijnen en raamdecoratie zijn voor jouw huis. Na het opmeten maken ze een offerte op, zodat je snel weet waar je aan toe bent. Aan de afspraak zijn geen kosten verbonden. Komen we binnenkort bij jou langs?

Carpetright’s ‘Kopen zonder kijken’ collectie, samengesteld door Roos en onze thuisadviseurs

Speciaal voor de ‘Kopen zonder kijken’ fans en al onze klanten hebben styliste Roos en onze thuisadviseurs een speciale ‘Kopen zonder kijken’ Collectie samengesteld. Niet alleen de vloeren en raambekleding uit de afleveringen van dit seizoen, maar ook nog een aantal andere bijzondere combinaties. Bekijk de collectie hieronder en laat je verrassen!

Een greep uit de collectie

Kopen zonder kijken Noordhorn 3

Kopen zonder kijken Noordhorn 3

Kopen zonder kijken Noordhorn 4

Kopen zonder kijken Noordhorn 4

Kopen zonder kijken Noordhorn 5

Kopen zonder kijken Noordhorn 5

Kopen zonder kijken Noordhorn 6

Kopen zonder kijken Noordhorn 6
Naar boven