Laden...

Twee-onder-één-kap-woning van Robert-Jan en Maran in Hilversum

Robert-Jan, Maran en hun zoon Wolf willen hun huurhuis in Utrecht graag verruilen voor een koophuis, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Martijn Krabbé en zijn team vinden voor het stel een karakteristieke jaren ’30 woning in Hilversum. Carpetright zorgt voor de finishing touch met prachtige gordijnen en raambekleding. Benieuwd naar het resultaat? 

Stylist Roos en de thuisadviseurs van Carpetright zorgen voor een metamorfose

Hoe je een interieur een wow-effect geeft? Laat dat maar aan interieurstylist Roos Reedijk over. Samen met onze thuisadviseurs heeft ze het huis van Robert-Jan en Maran ingericht volgens de laatste trends. Wil je ook een droomvloer en de mooiste raamdecoratie bij je thuis? Boek dan een gratis thuisadvies van Carpetright bij jou thuis?

Linnenlook gordijnen

De smaak van Robert-Jan en Maran? Hij houdt van de uitstraling van een loft met natuurtinten en veel licht. Van Maran mag het iets klassieker met een visgraatvloer en ensuite deuren. Stylist Roos Reedijk en de thuisadviseurs van Carpetright gaan met hun wensen aan de slag. Om te beginnen worden de trap, alle deuren en de kozijnen donkerblauw geschilderd. Door deze kleur te combineren met de rustige uitstraling van beige ontstaat een mooi contrast. Voor de openslaande deuren naar de tuin, komen lichte linnenlook gordijnen. De thuisadviseur van Carpetright vertelt: ‘Gordijnstof Lexington heeft een grove, opengewerkte uitstraling. Het lijkt haast wel jute. De kleur 17 Linen is naturel en heeft een aardse en sfeervolle look. Op verzoek van Robert-Jan en Maran hebben we de stof gevoerd met katoen. Daardoor hebben ze ’s avonds geen last van inkijk.’

Kopen zonder kijken Hilversum new 1

Kopen zonder kijken Hilversum new 1

Kopen zonder kijken Hilversum new 2

Kopen zonder kijken Hilversum new 2

Tip van de thuisadviseur
‘De visgraatvloer in de woonkamer is niet van Carpetright, maar een vrijwel vergelijkbare vloer van Carpetright is Ravenna (PVC) of Ruscello (laminaat). Vraag nu je gratis vloerstaal aan! 

Robert-Jan: ‘Eindelijk een romantische, warme slaapkamer!’

Jaloezieën met of zonder ladderband?

De raamkozijnen in de zithoek en de keuken zijn ook donkerblauw geverfd, waardoor de ramen eruit knallen. Op advies van de thuisadviseurs van Carpetright zijn de ramen gecombineerd met zwarte, houten jaloezieën en een katoenen ladderband in de kleur dark beige. Bij Carpetright kun je je jaloezieën uit laten voeren met een subtiel ladderkoord of juist met een meer opvallende ladderband in een kleur naar keuze. Kies je voor een ladderband dan vallen de jaloezieën nog meer op. ‘Door de beige ladderband krijgen de jaloezieën meer diepte en het is een mooie match met de muurkleur en de bank.’

Kopen zonder kijken Hilversum new 2

Kopen zonder kijken Hilversum new 2

Fluweel: lust voor het oog plus praktische eigenschappen

De donkerblauwe tint is ook doorgevoerd in de slaapkamer van Robert-Jan en Maran, met op de muur een donkerblauw behang met gouden details en een bed in blauw velours. ‘Om de slaapkamer helemaal af te maken, hebben we gekozen voor zware, fluwelen gordijnen in een net iets donkerdere tint dan het behang’, aldus de thuisadviseur van Carpetright. ‘Dit is gordijnstof Luxury Velvet in de kleur 52 dark blue. De stof heeft een volle, rijke uitstraling en een chique vleug als je er overheen wrijft. Fluweel, of velours zoals we ook wel noemen, kennen we uit de klassieke interieurs van vroeger. Het is een van de meest geluiddempende stoffen die er bestaat. Daarnaast isoleert het ook: het houdt de warmte buiten in de zomer en binnen in de winter.’ De slaapkamer springt er voor Robert-Jan echt uit. Zijn eerste reactie als hij de ruimte ziet: ‘Eindelijk een romantische, warme slaapkamer. Echt supervet geworden.’ Missie geslaagd, dus!

Groene gordijnen voor de jungle kinderkamer

Op de slaapkamer van zoon Wolf hangen ook fluwelen gordijnen, maar dan in een andere stof en kleur. Hier is gekozen voor gordijnstof Marre in de kleur 97 Stormy. Perfect voor de stoere slaapkamer met een jungle thema. ‘Deze stof heeft een vintage uitstraling doordat de polen wat korter zijn’, vertelt de thuisadviseur. ‘De groene kleur past goed bij de kleur op de muur en het behang.’ Robert-Jan en Maran zijn heel blij met het resultaat. Ze kunnen niet geloven dat het huis van hen is. Het is precies geworden zoals ze hoopten: open, licht en met genoeg leefruimte. Carpetright hoopt dat ze hier erg gelukkig worden!

Tip van de thuisadviseur

‘Dat gordijnen voor een radiator de warmte tegenhouden is een misverstand. Overdag heb je de gordijnen niet dicht, dus dan kan een ruimte goed opwarmen. ’s Avonds zijn de gordijnen vaak dicht, maar dan houden ze juist de warmte binnen.’

Wil je ook zo’n mooie make-over?

Maak een vrijblijvende afspraak met onze thuisadviseurs. Ze komen met een auto vol vloer- en gordijnstalen bij jou thuis langs. Samen met jou kijken ze wat de beste vloer, gordijnen en raamdecoratie zijn voor jouw huis. Na het opmeten maken ze een offerte op, zodat je snel weet waar je aan toe bent. Aan de afspraak zijn geen kosten verbonden. Komen we binnenkort bij jou langs?

Carpetright’s ‘Kopen zonder kijken’ collectie, samengesteld door Roos en Cindy

Speciaal voor de ‘Kopen zonder kijken’ fans en al onze klanten hebben styliste Roos en onze collega Cindy een speciale ‘Kopen zonder kijken’ Collectie samengesteld. Niet alleen de vloeren en raambekleding uit de afleveringen van dit seizoen, maar ook nog een aantal andere bijzondere combinaties. Bekijk de collectie hieronder en laat je verrassen!

Een greep uit de collectie

Kopen zonder kijken Hilversum new 3

Kopen zonder kijken Hilversum new 3

Kopen zonder kijken Hilversum new 4

Kopen zonder kijken Hilversum new 4

Kopen zonder kijken Hilversum new 5

Kopen zonder kijken Hilversum new 5
Naar boven