Laden...

Over Carpetright

Voor alle momenten in het leven

Of je nu bezig bent met de kinderkamer, een make-over van je woonkamer, gaat verbouwen of nog één keer investeert in je eigen woonplezier als je al wat ouder bent: Carpetright heeft alles in huis om van jouw interieur een plek te maken waar je het allerliefst bent. In onze winkels en online vind je een ruim aanbod vloeren, vloerkleden, raamdecoratie en traprenovaties, krijg je deskundig advies en worden al je zorgen uit handen genomen.

Carpetright groeit en vernieuwt

Je kent ons misschien nog van de goedkope rollen tapijt, maar inmiddels zijn we veel meer dan die prijsstunter van vroeger. Sinds enkele jaren bouwt Carpetright aan een nieuwe merkbeleving en een vernieuwd winkelconcept. Kom eens kijken in een van onze reeds vernieuwde winkels en je zult verrast zijn. Ook in de winkels die we de komende tijd nog gaan verbouwen vind je al wel onze nieuwe collecties. Wat in al die jaren niet is veranderd is dat de klant altijd centraal staat. Jou blij maken met een nieuw interieur is wat we het beste kunnen en het liefst doen.

Ontzorgen

Wil je liever niet zelf klussen of heb je twee linkerhanden? Onze professionele stoffeerders en monteurs zorgen voor een perfect geplaatste vloer, raamdecoratie of trapbekleding. Met een opmeetservice en een eigen plaatsingsservice hoef jij eigenlijk nergens meer aan te denken. We zorgen dat de basis van je interieur - van verduisterende raamdecoratie tot een PVC visgraatvloer - staat als een huis. Dan kan het genieten beginnen!

Meer dan 500 winkels in het Verenigd Koninkrijk en de Benelux

Carpetright timmert al bijna vijftig jaar aan de weg met de verkoop van kwalitatieve vloeren en raamdecoratie tegen betaalbare prijzen. We zijn er trots op dat we het grootste aanbod in PVC, laminaat, vinyl, tapijt, parket en raamdecoratie hebben van heel Europa. Met meer dan 500 winkels, waarvan 88 in Nederland en 22 en België, is Carpetright dé marktleider. Hoogste tijd voor Carpetright!

Naar boven