Raamdecoratie

Je nieuwe raambekleding altijd vakkundig op maat gemaakt

Raamdecoratie zorgt voor de finishing touch van een ruimte. Het ziet er niet alleen gezellig en sfeervol uit, met plisségordijnen of jaloezieën filter je ook het licht, zorg je voor privacy en houd je de warmte tegen. Carpetright heeft de juiste raambekleding in huis voor elke woonstijl en budget.

De redenen om voor raamdecoratie van Carpetright te kiezen:

  • Raamdecoratie voor elke woonstijl en budget
  • Van plisségordijnen en jaloezieën tot linnen gordijnen 
  • Een collectie met gerenommeerde merken zoals B&C Raamdecoratie en Holland Haag 
  • Een oplossing voor alle ramen, ook voor ramen met afwijkende maten
  • Vochtbestendige raambekleding voor badkamers
  • Altijd de juiste afmetingen met onze opmeetservice 

De mooiste raamdecoratie voor iedere woonsmaak

Over welke gordijnen wil je advies? Laat je inspireren door onze uitgebreide collectie.

Mist er iets in je interieur of klinkt het nog steeds hol in je nieuwe huis? Gordijnen maken een ruimte helemaal af en zorgen dat het geluid wordt gedempt. Dag, echo! In de zomer houden gordijnen de zon (en de warmte!) buiten en in de winter geniet je zo van privacy en een knusse sfeer. Gordijnen zijn niet alleen een aanwinst in je woonkamer, maar mogen ook niet ontbreken in je slaapkamer en werkkamer. 

Plooigordijnen, wave gordijnen, ringgordijnen… Duizelt het je al aan termen? Op de volgende pagina’s vertellen we meer over onze verschillende soorten gordijnen, waar je op kunt letten en hoe je het juiste gordijn kiest voor jouw interieur en woonsituatie. Laat je inspireren door onze tips en ideeën!  

Kom langs in een van onze 88 vestigingen.
Kom langs in een van onze 88 vestigingen.

Geen zin om zelf te klussen? Laat je raambekleding door ons plaatsen! Kom langs in een van onze vestigingen.

Wij begrijpen dat je jouw favoriete raamdecoratie eerst in het echt wil zien. Kom langs in een van onze 88 winkels om de collectie te bewonderen en in de stalenboeken te neuzen. Doe online inspiratie op of maak direct een afspraak voor persoonlijk advies. Ben je eruit? Wij meten je ramen graag op en kunnen de raamdecoratie ook bevestigen. Wist je dat we ook een zeer uitgebreide vloerencollectie hebben en dat we gespecialiseerd zijn in traprenovaties? De hoogste tijd voor Carpetright.

Laden...
Naar boven