Kant en klaar gordijnen


Pak je zonder moeite je naaimachine erbij om nieuwe gordijnen op maat te maken of kies je voor kant en klaar? In het laatste geval worden de gordijnen passend bij je thuis afgeleverd en kun je ze zo ophangen. Er zijn kant en klaar gordijnen in alle soorten en maten met ringen en haken, van velours en katoen tot verduisterend en lichtdoorlatend.


Zelf opmeten of de opmeetservice


Wanneer je op zoek bent naar gordijnen is het slim om eerst het raam, waar de gordijnen komen te hangen, op te meten. Bedenk van tevoren of je het gordijn tot de vloer wilt, tot de verwarming of tot de vensterbank. Gebruik een rolmaat of een vaste meetlat die lang genoeg is om in één keer te meten en meet altijd twee keer zodat je zeker weet dat je geen meetfouten maakt.

Tip! Meet op meerdere plaatsen van hetzelfde raam en van dezelfde muur, zo hou je automatisch rekening met eventueel verloop van de hoogte en breedte. Heb je hulp nodig bij het inmeten? We geven je graag tips. Je kan natuurlijk ook ons gratis opmeet afspraak formulier invullen. Wij nemen dan binnen vijf werkdagen contact met je op om een afspraak in te plannen.


Kant en klaar gordijnen met ringen


Het zijn de details die jouw huis het mooist maken. Kant en klaar gordijnen met ringen zijn al jaren populair. Gordijnringen zijn oersterk en laten de gordijnen mooi vallen door de voor- en achterwaartse beweging van de stof. Ringgordijnen zijn uitermate geschikt voor dikke en minder soepel vallende stoffen zoals verduisterende gordijnen kant en klaar.

Of je nu houdt van industrieel wonen of de landelijke woonstijl, gordijnen met ringen passen bij elk interieur. De gordijnringen zijn er in nikkel, zwart en messing. Door de stevige ringen kunnen de gordijnen eenvoudig naar de zijkant worden geschoven zodat er veel daglicht in de ruimte valt. Je kan kiezen uit twee maten ringen: 25 mm en 40 mm. Vergeet ook de roedes niet. We hebben een groot assortiment waar je uit kan kiezen.

Kant en klaar gordijnen met haken


Kant en klaar gordijnen worden op maat gemaakt met bijbehorende rails of roedes. Hierbij kun je aangeven welke haak en plooi je graag wilt gebruiken. Door het plooien valt het gordijn extra mooi zowel als het gordijn dicht is als opgeschoven aan de zijkant(en). Je kan kiezen uit verschillende soorten plooien, zoals de enkele, dubbele, platte plooi en triplooi (driedubbele plooi). Of ga voor een wave gordijn met een mooie golvende plooi.


Welke soorten zijn er allemaal?


Van sfeervolle gordijnen tot zonwerende raamdecoratie er is altijd een passende oplossing voor je interieur. Wij leveren verschillende soorten kant en klaar gordijnen:

Plissé gordijnen
Houten en aluminium jaloezieën
Vouwgordijnen
Rolgordijnen
Verticale lamellen
Duo rolgordijnen

Gelukkig is elk huis weer anders en vragen sommige ramen om vakwerk. Wij leveren ook kant en klaar gordijnen voor ronde ramen, cilinder ramen en erkers.