Laden...

In between gordijnen

Als we het over sfeermakers hebben in het gordijn assortiment dan staan de in between gordijnen met stip bovenaan. Inbetweens creëren het mooiste gefilterde licht voor een sfeervolle look in jouw woning. Ze laten veel licht door maar je kan er niet door naar buiten kijken. Aan de ene kant bieden ze privacy maar ze zijn niet lichtdicht. 

Mix en match met gordijnen

Of je nu van plan bent om alle raamdecoratie in huis te veranderen of juist met één raam wilt beginnen, alles draait om het vinden van de juiste combinaties. Sla dus aan het mixen en matchen met verschillende soorten gordijnen. Zo kunnen in between gordijnen goed gebruikt worden in combinatie met overgordijnen. De gelaagdheid die ontstaat geeft een warme sfeer aan de ruimte, werkt geluiddempend en isolerend. Of ga voor houten jaloezieën met vitrage of effen, transparante inbetweens in combinatie met een rolgordijn met print. In betweens en vitrages kunnen als plooi- of wavegordijn worden verwerkt. Deze gordijnen lenen zich daar goed voor omdat ze bijna altijd kamerhoog zijn. 

In between gordijnen worden meestal gekozen in het zwart of taupe maar zijn in het wit en aardetinten ook heel populair. In between gordijnen in taupe en zwart verduisteren altijd beter dan lichtere stoffen. Er zijn in between stoffen in uni (lichtdoorlatende stoffen zonder dessin), met een dessin, glanzend of met natuurlijke look. Ze zijn meestal van 100% polyester of als combinatie van polyester en katoen. Dit komt omdat synthetische stoffen het minst gevoelig zijn voor krimp en ze beter hun kleur behouden dan natuurlijke vezels.

In between rolgordijnen

Net zoals in between gordijnen zijn er ook in between rolgordijnen en duo rolgordijnen met transparante of semi-transparante stoffen. De opties tot afwerking, dessin en kleur zijn zeer ruim en kunnen voor elke look en elk interieur worden aangepast. Zo zijn er duo rolgordijnen waarbij je makkelijk kunt switchen tussen een sfeervolle lichtinval en volledige privacy. Je kan kiezen voor de bekende kettingbediening maar ook gaan voor elektrische bediening waarbij je je in between gordijnen bediend met een app op je mobiele telefoon. Makkelijk en handig!

In between vouwgordijn

Op zoek naar een in between vouwgordijn? Van veel gordijnen kunnen vouwgordijnen gemaakt. Bijvoorbeeld voor ruimtes waar een kamerhoog gordijn niet uitkomt. Zo kun je toch een matchende raamdecoratie in je huis hangen. Het is goed om te weten dat niet alle vitrages en in between stoffen geschikt zijn voor verwerking tot vouwgordijn. Laat je daarover goed informeren door een raamdecoratiespecialist bij een van onze winkels.

Naar boven