Laden...

Bamboe jaloezieën

De laatste trend op gebied van wonen is bamboe. In Zuidoost-Azië is bamboe van oudsher een vanzelfsprekend materiaal voor in huis. In Nederland zien we ook dat het steeds meer woonkamers verovert. Denk aan de trend bamboe (buiten)meubels en lampen. Ook in raamdecoratie komt bamboe steeds meer terug. In zowel in de houten variant als in stofsoorten waar bamboe in is verwerkt.

Jaloezieën van bamboe

Wij zijn fan van houten jaloezieën door de natuurlijke uitstraling en de oneindige mogelijkheden. Elk type hout heeft z’n eigen karaktereigenschappen en uitstraling. Bamboe zorgt voor een frisse, botanische vibe, terwijl essen, abachi en lindehout een robuuste, klassieke uitstraling hebben. Geen houtsoort is hetzelfde terwijl de natuurlijke structuur en nerf van hout altijd de gemene deler blijven.

Verschillende maten

Bij Carpetright bieden we jaloezieën in veel verschillende maten. 25, 35, 50 of soms zelfs 65 mm. Dit varieert per houtsoort, wel helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. De variant van 50 mm is op dit moment een populair formaat. Het geeft je interieur een opgeruimde, moderne uitstraling. Daarnaast kan dit formaat tegen een stootje. Handig wanneer je huisdieren of jonge kinderen hebt.

Welke kleuren bamboe jaloezieën zijn er beschikbaar?

Veel mensen kiezen voor bamboe jaloezieën om de prachtige, natuurlijke variatie van kleuren. Bamboe kent van zichzelf namelijk veel verschillende soorten kleuren: van donker, tot licht, van iets roder tot iets geler. Uiteraard zijn bamboe jaloezieën ook in bijvoorbeeld wit, donker grijs of zwart te verkrijgen.

Wat zijn de voordelen bamboe jaloezieën?

Welke kleur of beits je de bamboe jaloezieën ook geeft, de natuurlijke structuur en nerf blijft altijd zichtbaar. Fijn voor die natuurlijke sfeer in je huis. Met bamboe jaloezieën an sich kan je licht en inkijk perfect doseren door de stand van de jaloezieën. Trek de jaloezieën helemaal omhoog wanneer je wilt genieten van het eerste lentezonnetje of eens een keer de ramen wilt wassen.

Vergeet het bedieningssysteem en ladderband niet

Naast de kleur kun je ook variëren in het bedieningssysteem. De meest voorkomende zijn een optrekkoord en een tuimelkoord of -stok. Daarnaast biedt Carpetright ook elektrische bedieningsmogelijkheden. Vergeet trouwens de ladderband niet. Deze is te verkrijgen in verschillende maten en in allerlei kleuren en prints. De ladderband zorgt voor stevigheid en werkt het koord dat door de jaloezieën loopt mooi weg.

Bamboe jaloezieën op maat

Zijn bamboe jaloezieën iets voor jou? Kom dan naar onze winkels. Door de verschillende kleuren bamboe en het materiaal in het echt te zien en aan te raken, word je waarschijnlijk nog enthousiaster. Onze collega’s in de winkels denken graag met je mee. Twee vliegen in één klap slaan? Meet je raam dan alvast op, door de hoogte en breedte twee keer op te meten. En neem de maten mee naar de winkel. Bamboe jaloezieën op maat kopen doe je bij Carpetright.

Naar boven