Laden...

PVC Jaloezieën

PVC wint steeds meer terrein in de Nederlandse woonkamers. Het is sterk, onverwoestbaar en inmiddels te verkrijgen in elke kleur én met elk reliëf. Denk aan ons assortiment PVC-vloeren bijvoorbeeld. PVC jaloezieën gaan tientallen jaar mee.

Voordelen PVC jaloezieën

Kijk bij een gemiddeld Nederlands huis naar binnen en je vindt er jaloezieën. Dat is niet zomaar. Jaloezieën lenen zich perfect voor het doseren van licht en privacy. PVC is een ideaal materiaal voor jaloezieën. Het is vormvast, sterk en vraagt geen onderhoud. Het gladde oppervlak is gemakkelijk schoon te houden. PVC kan elke gedaante aannemen. Wil je bijvoorbeeld wel de looks van hout maar de voordelen van PVC? Kies dan voor PVC jaloezieën met een houtnerf én –look. Ook is het ideaal voor badkamers omdat PVC vochtbestendig is. Zo heb je meer privacy in de badkamer en hoef je je niet druk te maken over jaloezieën die kromtrekken.

Maten PVC jaloezieën

50 mm is de meest voorkomende maat voor jaloezieën. Op zoek naar een ander formaat? Bijvoorbeeld 25 mm, 35 mm of 70 mm? Er is veel mogelijk als het om de maten gaat. Ook als je kijkt naar ons assortiment materialen. Toch meer fan van aluminium en hout? Ook dan bieden we je zeker wat je zoekt. Bezoek een van onze winkels voor het assortiment én advies.

Kleur PVC jaloezieën: zwart, wit, kleur en meer

We noemden het al even: als het gaat om de kleur is bij PVC jaloezieën veel mogelijk. Heb je voorkeur voor de strakke uitstraling van zwarte jaloezieën? Dan kan je ook daarbinnen weer variëren. Je kan elke kleur in effen krijgen, maar ook met een bepaalde print of reliëf. Zo hebben zwarte PVC jaloezieën met houtreliëf een hele andere uitstraling dan zonder reliëf. Ook binnen de jaloezie kan je in kleur variëren. Denk aan een kleurverloop van donker naar licht om optisch meer hoogte te creëren. Of een dip-dye effect van donkere en lichte lamellen binnen een jaloezie.

Vergeet de afwerking niet

Als je denkt dat je er met het materiaal, de kleur en het reliëf er al bent, heb je het mis. Vergeet de ladderband niet. Deze band is verkrijgbaar in allerlei leuke kleuren en prints. Wat ook fijn is, is dat de ladderband het touwtje dat door de lamel heen loopt mooi wegwerkt. Stijlvol en praktisch dus.

PVC jaloezieën: voor elk soort raam geschikt

Wist je dat je jaloezieën perfect kunt gebruiken voor kantel-kiep ramen en dakramen? Spandraden en fixeersteunen houden de PVC jaloezie goed op z’n plaats. Heb je te maken met een hendel, slot of klink op het raam? Dan zorgen onze afstandsteunen voor voldoende ruimte tussen de jaloezie en het kozijn.

Combineer; mix & match

PVC jaloezieën zijn perfect te combineren met andere gordijnen. Behoefte aan meer aankleding van je raam? Met jaloezieën doseer je licht en privacy, met overgordijnen doseer je isolatie en geluid. Kies voor lichte PVC jaloezieën en zandkleurige ringgordijnen voor een prachtige, ‘strandhuis-look’. Of donkere jaloezieën en veloursgordijnen met print voor een klassieke en stijlvolle uitstraling.

PVC jaloezieën op maat kopen

Jaloezieën maken wij voor je op maat. Meet met een rolmaat de hoogte en breedte van je raam. En meet twee keer om te voorkomen dat je foutjes maakt. Reken in de hoogte 20 cm extra voor het bevestigingssysteem.

Naar boven