Laden...

Retourbeleid & voorwaarden

In 1 van onze 88 winkels gekocht?
Onverwerkte en onbeschadigde artikelen uit voorraad, mogen binnen 14 dagen na aankoop worden geretourneerd. Contant betaalde goederen die op de dag van aankoop worden geretourneerd, worden contant terugbetaald. (i.v.m. veiligheidsoverwegingen is er weinig tot geen contant geld aanwezig. Carpetright streeft er naar om binnen 7 dagen het geld terug te betalen). In alle andere gevallen zal het bedrag per bank aan de klant worden overgemaakt.

De artikelen moeten in de originele, nog gesealde, verpakking zitten en in dezelfde staat verkeren als bij aankoop in de winkel. Speciaal bestelde en op maat gesneden producten kunnen niet worden geretourneerd.

In onze webshop gekocht?

Voor artikelen die in onze webshop zijn gekocht en zijn opgehaald in 1 van onze winkels, geldt dat ze voor volledige terugbetaling, ongebruikt, onbeschadigd, in de originele staat en (indien redelijkerwijs mogelijk) in de originele verpakking zijn voor retourzending. Eventuele waardevermindering van het product door bijvoorbeeld schade, kunnen wij bij jou in rekening brengen. Ga voor een snelle afhandeling naar de winkel waar je je order ook hebt afgehaald.

Je hebt een termijn van 14 dagen voor het retour brengen (na afhaling)
De artikelen moeten in de originele, nog gesealde, verpakking zitten en in dezelfde staat verkeren als bij aankoop in de winkel.
LET OP: Zorg er altijd voor dat je de kassabon of orderbevestiging bij je hebt, als je het artikel in de winkel zelf komt terugbrengen.

Speciaal bestelde en op maat gesneden producten kunnen niet worden geretourneerd.Artikelen die voor jou op maat gemaakt of aangepast zijn. Dit kan wel als je er een klacht over hebt en je aanspraak wilt maken op de garantie.

Naar boven