Maak nu een winkelafspraak

Op zoek naar een nieuwe vloer, gordijnen, raamdecoratie of traprenovatie? Je hebt vast veel vragen. Logisch, want de mogelijkheden zijn eindeloos. PVC of laminaat? Houtlook of een effen kleur? Brede planken? Hoge of lage plinten? Gordijnen, jaloezieën of lamellen? Onze specialisten weten er alles van en verzorgen desgewenst ook het plaatsen en monteren. Plan hieronder gratis en vrijblijvend jouw winkelafspraak in. Je bent er dan van verzekerd dat onze vakman of -vrouw alle tijd voor je heeft. Samen bespreken we zorgvuldig alle opties, met een concreet voorstel voor jouw nieuwe interieur als resultaat.

Hoe het werkt:

 1. Je geeft aan op welke dag je de winkel wilt bezoeken en op welk dagdeel
 2. Binnen 1 dag word je door de winkel gebeld om de precieze tijd en tijdsduur af te spreken en alvast jouw wensen te inventariseren
 3. Je meld je op het afgesproken tijdstip bij de winkel

De voordelen van een adviesafspraak:

 • De zekerheid dat onze vakmensen alle tijd voor jou hebben
 • Een compleet beeld van alle mogelijkheden
 • We tekenen de vloer ter plekke voor je in
 • Geheel gratis en vrijblijvend

  Omdat er vier uur tussen het maken van een afspraak en je bezoek moet zitten, houden we 1 dag speling aan om je terug te kunnen bellen.
  Wil je voor vandaag of morgen nog een afspraak maken? Neem dan direct telefonisch contact op met een winkel bij jou in de buurt.

  Kun of wil je niet naar een winkel komen en heb je liever dat wij naar jou thuis komen? Plan dan hier een thuisadviesafspraak in.

  Afspraak in de winkel

  Naar boven