Afbeelding
Afbeelding

Maak nu een afspraak

In verband met het Coronavirus verwelkomen wij maximaal 6 klanten tegelijkertijd in onze winkel. Wilt u zeker weten dat u niet hoeft te wachten en alle tijd en ruimte heeft om een nieuwe vloer of raamdecoratie te bespreken? Maak dan via onderstaand contactformulier een vrijblijvende afspraak in één van onze winkels.

Wij begrijpen dat het kiezen van een nieuwe vloer of raambekleding een spannende en belangrijke beslissing is. Tijdens deze vrijblijvende afspraak voorziet onze adviseur je van het beste advies.

Indien je voor dezelfde dag een afspraak wilt maken, dan kun je telefonisch contact opnemen met de desbetreffende winkel.

Gordijnen en raamdecoratie zijn verkrijgbaar in geselecteerde winkels. Vind hier de hier dichtstbijzijnde winkel.

Maak nu een afspraak en ontvang een gratis onderhoudsproduct cadeau

Wij begrijpen dat het kiezen van een nieuwe vloer of raambekleding een spannende en belangrijke beslissing is. Bij Carpetright staan wij altijd voor jou klaar en helpen je graag bij deze keuze. Maak via onderstaand contactformulier een vrijblijvende afspraak in één van onze winkels en onze adviseurs voorzien jou van het beste advies.

Als je nu een afspraak maakt krijg je bij het plaatsen van een bestelling een gratis onderhoudsproduct* cadeau.

Indien je voor dezelfde dag een afspraak wilt maken, dan kun je telefonisch contact opnemen met de desbetreffende winkel.

Gordijnen en raamdecoratie zijn verkrijgbaar in geselecteerde winkels. Vind hier de dichtstbijzijnde winkel.

We gebruiken uw gegevens uitsluitend voor het maken van de afspraak en om de afspraak aan u te bevestigen.