Gratis opmeten

Als u de perfecte vloer gekozen heeft, biedt Carpetright een gratis opmeetservice. Wij helpen u graag om uw ruimte op de juiste manier op te meten, zodat u er zeker van bent dat u de juiste afmetingen heeft tegen de beste prijs. Onze deskundige vloeradviseurs kunnen gratis een offerte maken voor een professionele legservice door één van onze aanbevolen professionele stoffeerders.

Als u een prijsopgave of offerte nodig heeft voor een verzekeringsclaim of andere verzekeringszaken, dan brengt Carpetright €50 in rekening. Dit bedrag wordt volledig vergoed als u uw nieuwe vloer bij Carpetright koopt.

Zelf uw vloer opmeten

Bij het kopen van een nieuwe vloer is het allereerst van belang te weten wat de oppervlakte van de ruimte is waar deze komt te liggen. Als u de vloer hebt opgemeten, kunt u gebruik maken van onze vloerenplanner. Vul de meten-en-leggengids in en breng deze mee tijdens uw bezoek aan onze winkel voor een gratis offerte op maat. Als u nog steeds moeite hebt met het opmeten van de vloer, dan kan u altijd gebruikmaken van onze gratis opmeetservice.

Vul het gratis opmeetformulier in

Gratis opmeten

Naar boven