Laden...

Zeker weten dat je de goede maten hebt?

Op zoek naar een nieuwe vloer, raamdecoratie, gordijnen of trapbekleding? Wil je zeker weten dat je offerte of bestelling op de juiste maten is gebaseerd? Laat het dan bij jou thuis opmeten door een van onze professionele stoffeerders. Daarna ontvang je een overzichtelijk opmeetformulier voor het uitvoeren van jouw opdracht. Zo eenvoudig werkt onze opmeetservice.

De voordelen van onze opmeetservice

Op zoek naar een nieuwe vloer, andere raamdecoratie of wil je de trap laten bekleden? Grote kans dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Er is zoveel mogelijk, maar wat is in jouw situatie nu het beste? Onze deskundige stoffeerders helpen je daarbij. Voor slechts € 50,- komen ze bij jou thuis om de situatie te beoordelen. Ze meten de ruimte, je trap of de ramen tot in detail op. En checken meteen of je wensen ook echt uitgevoerd kunnen worden. Zo weet je zeker dat jij straks in het bezit bent van de de perfecte vloer, raamdecoratie of trapbekleding. 

Dit kun je verwachten van een opmeetafspraak

Tijdens het inmeten van je vloer, trap of ramen noteren wij niet alleen de maten, maar beoordelen we ook gelijk of je wensen uitgevoerd kunnen worden. Alleen zo kunnen we zo goed mogelijk aan je wensen voldoen. Tijdens een inmeetafspraak kunnen onze stoffeerders twijfels over de juiste ondervloer wegnemen, je adviseren over een schoonloopmat in combinatie met je nieuwe vloer of verschillende soorten plinten laten zien. Andere vraag? Onze professionals helpen je graag. Heb je behoefte aan nog wat meer advies voordat je de keuze voor een nieuwe droomvloer of raamdecoratie maakt? Laat je dan thuis in je eigen omgeving adviseren door een van onze thuisadviseurs.

Zo maak je een opmeetafspraak

Vul het formulier hieronder in en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen voor het maken van een inmeetafspraak. Eventulele vragen kun je aangeven in het opmerkingenveld.

Vul het opmeetformulier in

Naar boven