naar boven

100% tevredenheidsgarantie

Niet helemaal tevreden?

Natuurlijk streven wij ernaar dat de gekozen vloer helemaal voldoet aan al uw wensen. Maar mocht u toch niet 100% tevreden zijn over de nieuwe vloer, dan mag u deze omruilen voor een nieuwe vloer tegen hetzelfde aankoopbedrag. Wij zorgen ervoor dat de vloer eruit wordt gehaald en dat de nieuwe vloer wordt geplaatst. De garantie geldt op alle vloeren die geplaatst zijn door onze professionele plaatsingsservice. u kunt dus met een gerust gevoel een nieuwe vloer uitzoeken. Wij zijn pas tevreden, als u dat ook bent.

 

Voorwaarden


  • De 100% Tevredenheidsgarantie geldt op alle vloeren die geplaatst zijn door de professionele plaatsingsservice van Carpetright en geplaatst zijn volgens de voorschriften van de leverancier.
  • U kunt alleen een beroep doen op de 100% Tevredenheidsgarantie in de Carpetright winkel van aankoop en binnen een termijn van 30 dagen na plaatsing. De originele aankoopbon dient u te overhandigen aan onze adviseur.
  • U kiest in de winkel een andere vloer uit in dezelfde prijsklasse. Dit mag niet dezelfde vloer met hetzelfde dessin of kleur zijn. Mocht u een duurdere vloer selecteren, dan betaalt u het prijsverschil aan Carpetright. Bij de keuze van een vloer tegen een lagere waarde vindt geen restitutie plaats.
  • De ruimte waarin de nieuwe vloer geplaatst wordt, dient ten tijde van de plaatsingsafspraak helemaal leeg te zijn (geen meubels e.d.) en geen verdere obstakels te bevatten.
  • De extra plaatsingskosten, eventuele verwijderingskosten en eventueel benodigde nieuwe ondervloer, bijartikelen en accessoires van de omgeruilde vloer, die niet hergebruikt of vervangen dienen te worden, worden bij u in rekening gebracht.
  • De actie geldt op alle lopende promoties, maar vervalt bij toepassing van een bovenpromotionele kassakorting.
  • U mag een keer per aankoop gebruik maken van de 100% Tevredenheidsgarantie.
  • De 100% Tevredenheidsgarantie is niet overdraagbaar.
Deze site maakt gebruik van Cookies. Als u doorgaat met browsen accepteert u deze cookies. Meer weten?