Vloeren trends van dit moment

Dé 4 vloerentrends van dit moment

We hebben de meest opvallende vloerentrends van dit moment voor je op een rij gezet. Welke is jouw favoriet?

1. Patronen in je vloer

Het klassieke visgraatpatroon en de Hongaarse punt zijn in 2020 populair. We kiezen nog steeds voor kleine latjes, maar steeds vaker voor grotere planken, waardoor de vloer robuust overkomt en de ruimte groter lijkt.

Bekijk bijvoorbeeld Vinyl Novilon Bella

2. Onbehandelde look

Patronen mogen dan onze vloeren gaan bepalen, ze gaan de onbehandelde look niet verdrijven. Gingen we een aantal jaren geleden allemaal nog massaal voor whitewash vloeren, in 2020 gaan we voor zo natuurlijk mogelijk.

Bekijk bijvoorbeeld PVC Ferrara

3. Tegellook vloeren

Als tegenhanger op de houten vloerentrend is daar de strakke, industriële tegel voor op de vloer. We zien de tegels, die bijna niet van echt te onderscheiden zijn, het liefst in maatje XXL, want als we het doen, doen we het goed. Denk niet meteen aan grijs of wit, juist de donkere kleuren zorgen momenteel voor een frisse wind in vloerenland.

Bekijk bijvoorbeeld Laminaat Bahia

4. Groot, groter, grootst

Bovenstaande vloerentrends hebben één gemeenschappelijke deler: we gaan voor het grootse, breedste en langste. De tegels zijn groter dan groot en de planken breder en langer dan ooit. Planken worden zoveel mogelijk kamerbreed gelegd en wanneer mogelijk wordt ook de trap en soms zelfs een deel van de muur met tegels meegenomen.  

Bekijk bijvoorbeeld PVC Supernature XXL

Laden...
Naar boven