Plinten

Plinten

Na het vinden van de juiste ondervloer en het zorgen dat je vloer perfect geplaatst wordt, is het belangrijk dat je de afwerking niet vergeet! Deze laatste ‘finishing touch’ zal jouw vloer helemaal af maken. Plinten zijn een belangrijk onderdeel van de afwerking en draagt bij aan de uitstraling van jouw vloer. Kies bijvoorbeeld voor een gladde plint voor een strakke uitstraling of een sierplint voor een landelijk interieur. Wordt jouw nieuwe vloer in een kleine ruimte gelegd? Dan kun je door middel van de plinten de ruimte optisch groter laten lijken. Kies dan voor een hogere, bijpassende plint in (ongeveer) dezelfde kleur als je vloer. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor witte plinten, wat een mooi contrast geeft op bijvoorbeeld een houtlook of betonlook vloer.

In onze winkels helpt de Carpetright medewerker jou met de juiste keuze

  • Stap 1 is het bepalen van de juiste kleur plint. De plinten collectie bestaat uit een groot kleurenpalet. Je vindt dus altijd een kleur die perfect past bij jouw vloer.
  • Stap 2 is het bepalen van de vorm van de plint.
  • Stap 3 bepaal je de vorm van de plint. Hou je meer van een romantische look of ga jouw keuze liever uit naar een tijdloze plint? In de winkel doorloop je de stappen makkelijk en adviseert de Carpetright medewerker wat past bij jouw woonruimte, vloer en stijl.
Laden...

6 producten

per pagina

6 producten

per pagina
Huidige filters
  1. Kleur Zwart Verwijder dit artikel

Plinten keuzehulp

Weet je niet welke plinten het beste passen bij je vloer? Maak gebruik van de plinten keuzehulp.

Nuttige functies

Naast dat plinten zorgen voor een mooi effect, beschermt het ook de wanden. Het voorkomt dat je tijdens het stofzuigen of dweilen de wanden raakt en beschadigt. Daarnaast bedek je met plinten de naad tussen de vloer en de wand.

We hebben ook beschermende accessoires, zoals vilten beschermdoppen voor stoelen om afdrukken van stoelpoten te verminderen. Maar ook deurstoppers, radiator rozetten en vloerbeschermers voor bureaustoelen. Wat je ook nodig hebt om van je nieuwe vloer te kunnen genieten: wij hebben het!

Naar boven