Gratis opmeten

Als u de perfecte vloer gekozen heeft, biedt Carpetright een gratis opmeetservice. Wij helpen u graag om uw ruimte op de juiste manier op te meten, zodat u er zeker van bent dat u de juiste afmetingen heeft tegen de beste prijs. Onze deskundige vloeradviseurs kunnen gratis een offerte maken voor een professionele legservice door één van onze aanbevolen professionele stoffeerders.

Als u een prijsopgave of offerte nodig heeft voor een verzekeringsclaim of andere verzekeringszaken, dan brengt Carpetright €50 in rekening. Dit bedrag wordt volledig vergoed als u uw nieuwe vloer bij Carpetright koopt.

Zelf u vloer opmeten

Bij het kopen van een nieuwe vloer is het allereerst van belang te weten wat de oppervlakte van de ruimte is waar deze komt te liggen. Als u de vloer hebt opgemeten, kunt u gebruik maken van onze vloerenplanner. Vul de meten-en-leggengids in en breng deze mee tijdens uw bezoek aan onze winkel voor een gratis offerte op maat. Als u nog steeds moeite hebt met het opmeten van de vloer, dan kan u altijd gebruikmaken van onze gratis opmeetservice.

opmeten1
opmeten1

Vul het gratis opmeetfomulier in

We gebruiken uw gegevens uitsluitend voor het maken van de afspraak en om de afspraak aan u te bevestigen.