Kies kunstgras

 

Voorjaar betekent genieten van de buitenlucht. Lekker weer om je tuin of balkon te voorzien van een mooie lentesfeer. En dat kan heel simpel zijn! Want ben je op zoek naar een mooie grasmat, maar ben je geen tuinier type? Of heb je een balkon dat wel een beetje tuingevoel kan gebruiken? Ga dan voor kunstgras en geniet van optimaal gemak en comfort. Bezoek onze winkel en vind het soort kunstgras dat past bij jouw tuin of balkon, én bij je budget.

Benodigdheden kunstgras

 

  1. Grondpen
    Bevestig en fixeer het kunstgras onzichtbaar aan de ondergrond met behulp van een grondpen, voor stabiliteit en stevigheid.
  2. Installatietape
    Lijm meerdere delen kunstgras eenvoudig aan elkaar met deze professionele zelfklevende tape. De lijmband is 12,5 cm breed.
  3. Stabilisatiedoek
    Stabilisatiedoek zorgt voor een goede drukverdeling, dit voorkomt schuiven en kuilvorming onder het kunstgras. Tevens beschermt het de vezels aan de onderzijde en fungeert het als anti-worteldoek. Dikte: 0,65 mm, gewicht: 135 g/m2.

Kunstgras leggen

 

Wil je er zeker van zijn dat jouw kunstgras professioneel wordt gelegd? Kies dan voor onze plaatsingsservice. Professionals bezorgen het kunstgras bij jou thuis en zorgen ervoor dat jouw splinternieuwe grasmat perfect gelegd wordt. Zo heb je er echt helemaal geen omkijken naar en kun je optimaal geniet.

Kunstgras advies

Naar boven