Het juiste laminaat kiezen

Laminaat is er in verschillende soorten en maten. Je kunt er alle kanten mee op. Met een keuze uit ruim 250 dessins is er altijd een vloer die past bij jouw interieur. Laminaat biedt naast kwaliteit en prachtige dessins ook gemak! Het is namelijk eenvoudig te leggen én makkelijk te onderhouden. Laminaat is niet voor niets zo populair. Maar welke laminaatvloer past bij jou? Ontdek het hier.

Onderhoud & schoonmaak

Verzorging en onderhoud van laminaat kan haast niet makkelijker. Het helpt je bij het verlengen van de levensduur en het behoud van de kwaliteit van het laminaat. Van alledaags schoonmaakwerk tot bescherming voor langere tijd, je vindt alle informatie die je nodig hebt voor de verzorging, het onderhoud en de schoonmaak van laminaat hier.

Laminaat leggen

Voor het beste resultaat adviseren wij je altijd om gebruik te maken van onze professionele stoffeerders bij het leggen van het laminaat. Ben je een gepassioneerd doe-het-zelver? Dan snappen we natuurlijk dat je deze klus zelf wilt klaren. Kom je er toch niet helemaal uit? Dan helpen we je natuurlijk graag een handje met handige tips.

Opmeten

Het juist opmeten van jouw vloer kan je heel wat kosten besparen, het draagt bij aan een beter milieu en het zorgt ervoor dat het leggen van het laminaat probleemloos verloopt. Als je ons een beeld kunt geven van de grootte van jouw ruimte, dan kunnen wij je een inschatting maken van de kosten van jouw nieuwe laminaat. Als je de perfecte vloer gekozen hebt, kun je gebruikmaken van de gratis Carpetright opmeetservice. Wij helpen je graag om jouw ruimte op de juiste manier op te meten, zodat je er zeker van bent dat je de juiste afmetingen hebt tegen de beste prijs.

Laminaat advies

Naar boven