Vinyl kiezen

Vinyl is terug! Vinyl is door zijn geweldige duurzaamheid en fantastische nieuwe dessins snel één van de meest hippe vloerproducten aan het worden. Vinyl is daarom naast praktisch ook erg stijlvol. Ontdek alles over het hoe en wat van vinyl en waarom het Carpetright vinyl met zes lagen zo sterk en populair is.

Onderhoud & schoonmaak

Het is mogelijk dat wanneer je een vinylvloer gekozen hebt, je hebt gekozen voor de fantastische look van echt hout, natuurlijk steen of een beeldschoon mozaïek design. We weten ook dat je, je nieuwe vinyl graag zo mooi mogelijk houdt en daarom geven wij je graag wat tips voor de verzorging, onderhoud en schoonmaak van jouw vinyl.

Vinyl leggen

Om er zeker van te zijn dat je optimaal van jouw vinyl kunt genieten en je het beste uit vinyl naar boven haalt, is het belangrijk op de hoogte te zijn van de do’s en don’ts bij het leggen van een nieuw vinyl. Carpetright adviseert je ten zeerste om een goede en gladde dekvloer te hebben en gebruik te maken van professionele stoffeerders. Als je echter een echte doe-het-zelver bent, geeft Carpetright je graag meer informatie over het leggen van vinyl .

Opmeten

Het op de juiste manier opmeten van uw vloer draagt bij aan een beter milieu, het bespaart je geld en het zorgt ervoor dat het leggen van het vinyl goed verloopt. Als je de juiste afmetingen van een ruimte met ons kunt delen, kunnen wij je een accuraat idee over de kosten van het vinyl geven.

Vinyl advies

Naar boven