Kies vinyl

Vinylvloeren zijn terug van weggeweest! Met een vinylvloer kun je werkelijk alle kanten op. Van houtdecors tot betonlook en van steen- tot unidecors. De keuze is reuze! Daarnaast is vinyl vriendelijk voor de portemonnee, erg praktisch, gemakkelijk schoon te maken en het is goed bestand tegen slijtage. Een goede prijs/kwaliteit verhouding dus! Onze vinylvloeren hebben zes verschillende lagen. Met dank aan de ontwikkelingen in productie en technologie, evenaart de praktische kant van vinyl tegenwoordig ook de stijlvolle afwerking voor iedere ruimte in huis.

Gebruik

Vinyl kan nagenoeg in elke ruimte in huis gebruikt worden. Vaak kan vinyl zelfs in vochtige ruimtes gebruikt worden. Bekijk hiervoor altijd de specificaties van jouw vinylvloer of laat je adviseren door een van onze adviseurs in de winkel. Vinylvloeren voelen erg comfortabel aan de voeten en zijn (bijna altijd) geschikt voor vloerverwarming. En een fijn voordeel voor de (onder)buren: vinylvloeren hebben een geluiddempende werking.

Stijl en kleur

Ga je voor vinyl, dan heb je de keuze uit een ruim assortiment. Voor elke woonstijl is er een passende vinylvloer. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoere betonlook? Of een natuurlijk houtdecor dat nauwelijks van echt hout te onderscheiden is? Bekijk het assortiment vinylvloeren en laat je verrassen!

Laden...

Het juiste Vinyl kiezen

Naar boven