Laden...

Kies voor kwaliteit met een Balterio laminaat vloer

Een nieuwe vloer geeft je de perfecte mogelijkheid om een ruimte in je huis een compleet nieuwe look te geven. Deze nieuwe vloer moet natuurlijk aan een aantal eisen voldoen. Zo moet hij goed aansluiten bij de rest van het interieur, functioneel zijn en uiteraard mooi ogen. Dat laatste is misschien wel het belangrijkste, zeker omdat je in lengte van jaren over de vloer gaat lopen. Een van de opties die je hebt is kiezen voor een laminaat vloer.

Bij Carpetright vind je een ongelooflijk uitgebreid assortiment op dit gebied en dat betekent dat de vloer die perfect aansluit op jouw voorkeuren er zeker tussen zit! Nu is het aan jou om deze laminaatvloer op te speuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een laminaat vloer van Balterio? Deze vloeren van dit kwalitatief indrukwekkende bedrijf blinken uit in looks en functionaliteit. Op deze pagina hebben we alle informatie over de vloeren van Balterio voor je verzameld.

Balterio Impressio

Elk bedrijf heeft binnen het assortiment een aantal producten waarin alles samenkomt: jarenlange innovatie en de pure kwaliteit, oftewel het visitekaartje van het bedrijf. Voor Balterio mogen we wel stellen dat Impressio de lijn van laminaat vloeren is die het populairst is en dat mag eigenlijk geen verrassing worden genoemd.

De Impressio lijn van Balterio bestaat uit planken die gemaakt zijn van ruw eiken en verfijnd dennenhout waarmee je prachtige effecten creëert in bijvoorbeeld je woonkamer, de keuken of de slaapkamer.

Impressio van Balterio staat garant voor kwaliteit en het fijne is dat Balterio het niet bij één of twee designs heeft gelaten bij de ontwikkeling van deze specifieke lijn. Bij Carpetright hebben we meer dan tien soorten Balterio Impressio laminaat vloeren voor je in petto. Voor ieder wat wils dus! Hieronder vind je drie voorbeelden van laminaatvloeren die afkomstig zijn van de Impressio-lijn van Balterio. Tip: de Impressio laminaat vloeren worden gratis gelegd. Verder is het goed om te weten dat je maar liefst 25 jaar garantie krijgt!

Grande wide

Het assortiment van Balterio heeft nog veel meer voor je in z’n mars. De verschillende lijnen hebben allemaal hun eigen insteek en daarom is het slechts een kwestie van wat tijd voordat je de ultieme laminaatvloer hebt gevonden. Een andere lijn die het zeker verdient om even extra in het zonnetje te worden gezet is Grande Wide. Deze lijn staat bekend om de extra lange planken die je makkelijk legt, maar waarmee je automatisch ook aparte effecten realiseert. De Grande wide-lijn vind je uiteraard in de webshop en filialen van Carpetright. Binnen deze lijn vind je veel strakke, moderne designs, maar ook laminaatvloeren die juist weer voor een vintage look zorgen. Kortom, een lijn die zeker het overwegen waard is!

Ben je benieuwd naar wat Balterio je nog allemaal meer te bieden heeft? Laat je snel inspireren door de verschillende lijnen, kleuren en designs. Om je een eindje op weg te helpen hebben we hieronder enkele lijnen voor je op een rijtje gezet:

Bekijk hier een aantal van onze Balterio vloeren

Meer over Balterio

Wanneer je de naam Balterio voor het eerst hoort, is de kans groot dat je qua herkomst aan Zuid-Europa denkt. Italië, Spanje of Frankrijk zouden landen kunnen zijn waar Balterio het levenslicht zag, maar niets is minder waar. De huidige fabriek staat namelijk in België. Balterio werd in 2001 opgericht als een joint venture tussen de Baltagroup en de Spanogroup. Twee jaar later werd Balterio voor 100% overgenomen door IVC-group, de grootste West-Europese producent van vinyl vloeren. Zoals je hebt kunnen lezen produceert Balterio prachtige laminaatvloeren en bij het productieproces wordt daarnaast goed rekening gehouden met het milieu. Alle laminaat vloeren zijn voorzien van het PEFC-label, de garantie voor verantwoord bosbeheer en bosbehoud.

Naar boven