Laden...

Bonaparte tapijt scoor je bij Carpetright!

Het leggen van tapijt is een prachtige manier om een bestaande ruimte een compleet nieuwe look te geven. Maar denk bijvoorbeeld ook eens aan tapijt als je gaat verhuizen naar een nieuwbouwhuis. Uiteraard kun je met kleuren op de muren en plafonds veel bereiken, maar met een tapijt heb je minimaal evenzoveel opties om er iets geweldigs van te maken. In het assortiment van Carpetright vind je tapijten van de grootste en populairste merken en dat betekent dat jouw perfecte tapijt er zeker tussen zit. Heb je bijvoorbeeld al eens gekeken naar de tapijten van Bonaparte? Bonaparte is een tapijten-lijn van Tarkett die garant staat voor pure kwaliteit, kraakheldere kleuren en opvallende designs. Op deze pagina hebben we alle informatie voor je verzameld.

Vintage tapijt

De tapijten van Bonaparte laten qua naam misschien niet meteen een belletje bij je rinkelen. De meeste mensen zullen de term Bonaparte kennen als achternaam van Napoleon. Het is niet verrassend dat Tarkett tot deze historische naam is gekomen aangezien ze uitblinken in het maken van opvallende vintage tapijten.

Maar wat is vintage eigenlijk? Deze term wordt nogal eens verward met tweedehands en ‘gebruikt’, maar dat is niet helemaal terecht. Met een vintage tapijt haal je de historie in huis zonder dat jouw tapijt al tientallen jaren is gebruikt en dus wél voorzien is van de kwaliteitsimpuls van een topmerk.

Vintage Bonaparte is ruim vertegenwoordigd in het assortiment van Carpetright. Wandel online of in één van onze winkels eens door dat assortiment heen en laat je verrassen door de mogelijkheden. Wellicht dacht je niet meteen aan een vintage tapijt toen je op op zoek ging naar wat nieuws, maar blijkt het wel een schot in de roos te zijn!

Bekijk hier een aantal van onze Bonaparte vloeren

Chinchilla tapijt

Bonaparte heeft zoals je ziet een prachtig vintage assortiment, maar dat is lang niet alles. Ook voor de wat strakkere tapijten in een effen kleur ben je bij Bonaparte aan het juiste adres. Daarvoor heeft Bonaparte de Chinchilla-lijn in het leven geroepen. Bonaparte Chinchilla bestaat uit een reeks tapijten met heldere kleuren zoals nougat, taupe, pompoen en robijn.

Voordelen van Bonaparte

De vloerbedekkingen van Bonaparte staan qua looks bovenaan de ladder, maar dat is uiteraard niet het enige dat belangrijk is. Als gebruiker wil je natuurlijk dat jouw tapijt zo lang mogelijk mooi blijft zodat je er in lengte van jaren kunt genieten. Als je besluit om een Bonaparte tapijt te kopen, dan haal je automatisch een palet van voordelen in huis. Hieronder hebben we er een aantal voor je op een rijtje gezet.

  • Geschikt voor intensief gebruik
    Bij een tapijt van Bonaparte hoef je niet bang te zijn dat intensief gebruik sporen achterlaat. Het tapijt houdt zijn unieke vorm.
  • Geschikt voor vloerverwarming
    Durf je geen tapijt te leggen vanwege de aanwezigheid van vloerverwarming? Dat is nergens voor nodig. De tapijten van Bonaparte zijn geschikt voor vloerverwarming.
  • Ook voor trappen
    Bij een tapijt denk je wellicht al snel aan je woon- en slaapkamer, maar wist je dat deze tapijten ook geschikt zijn om op trappen te leggen? Zo creëer je pas echt iets speciaals!
Naar boven