Laden...

Laminaatvloeren van Finfloor

Een nieuwe vloer is de ideale manier om jouw huis een volledig nieuwe uitstraling te geven. Met een laminaatvloer van Finfloor ben je verzekerd van een stijlvolle, stevige vloer die jarenlang meegaat en vervaardigd is uit duurzaam verwerkt hout. Geschikt voor zeer intensief gebruik, zowel thuis als in commerciele ruimtes. Ontdek de uitgebreide collectie en kies de Finfloor vloer die het beste past bij jouw interieur.

De redenen om voor Finfloor te kiezen:

  • Kwalitatief zeer hoogwaardig laminaat
  • Water- en slijtvast
  • Ook geschikt voor badkamers en keukens
  • Te combineren met vloerverwarming
  • EU Ecolabel-gecertificeerd
  • PEFC gecertificeerd; hout uit duurzaam beheerd bos 
  • Carpetright’s People & Planet keuze
  • Nieuwste Uniclic verbinding
  • Exclusief te koop bij Carpetright
Laminaatvloeren van Finfloor
Laminaatvloeren van Finfloor

Finfloor laminaat collectie

Het aanbod van Finfloor bestaat uit vier verschillende collecties. Stuk voor stuk hebben ze hun eigen unieke uitstraling en staan ze voor kwaliteit. Bovendien krijg je maar liefst 35 jaar garantie op de laminaatvloer. Finfloor laminaatvloeren zijn voorzien van de nieuwste generatie Uniclic click-verbinding. Voor het doorleggen van de vloer hoef je geen profiel te gebruiken, dus geen visuele onderbreking meer tussen ruimtes zoals de keuken en de woonkamer. Alle Finfloor collecties zijn online verkrijgbaar en te bewonderen in de showrooms van Carpetright. Hieronder meer info over de mogelijkheden:

1: Finfloor Orginial

De Finfloor Original lijn bestaat uit prachtige planken met een all-over matte structuur op de panelen. Dit type laminaat past in elk interieur. Creëer met de matte planken een prachtig effect in je woonkamer, slaapkamer of in de keuken. De lijn is voorzien van alle Finfloor voordelen; een schitterende nieuwe vloer voor een aantrekkelijke prijs!

2: Finfloor Evolve

De Evolve lijn is vervaardigd uit houten planken met een schitterende matte ‘Wood Impression’ structuur. Dat betekent dat je het patroon van het hout heel mooi terugziet in de planken, perfect voor een zeer natuurgetrouwe uitstraling. Dit type laminaat staat nóg mooier in ruimtes waar veel licht binnenkomt, zo zie je de structuur van de planken namelijk nog beter.

3: Finfloor Supreme

Qua look is de Supreme lijn van Finfloor vergelijkbaar met de Evolve lijn. Want ook hier zijn de planken voorzien van een prachtige matte ‘Wood Impression’ structuur voor een natuurlijk ogende vloer. Maar wat Supreme onderscheid is dat de planken breder zijn, hierdoor kun je de ruimte optisch groter laten lijken. Speel met het design en creëer zo je eigen unieke vloer.

4: Finfloor XL

De naam zegt het al, de Finfloor XL lijn bestaat uit laminaat met extra lange en dikke, brede planken. Door het prachtige matte design en uitstekende kwaliteit is het laminaat niet van een parketvloer te onderscheiden. Doordat de planken extra lang zijn wordt het gevoel van een parketvloer extra versterkt.

Haal een duurzame vloer in huis

Haal een duurzame vloer in huis

Zoals in het begin al is genoemd, hecht Finfloor veel waarde aan duurzaamheid. Daarom zijn alle collecties van Finfloor voorzien van het PEFC-keurmerk. Dit betekent dat al het hout dat gebruikt wordt voor het laminaat afkomstig is uit een duurzaam beheerd bos. Daarnaast zijn de vloeren ook voorzien van het EU Ecolabel, het Europese milieukeurmerk voor non-food producten. Dit maakt de laminaatvloeren van Finfloor niet alleen een waardevolle toevoeging aan je interieur, maar ook nog eens een duurzame keuze.
Ook benieuwd naar andere merken? Premoda en Quick step vind je ook in ons assortiment.

Meer over Finfloor

Finfloor is het laminaat merk van de Spaanse fabrikant Finsa en bestaat al meer dan 30 jaar. Finsa is een familiebedrijf, met een fabriek in Galicia, waar inmiddels de 3e generatie van de García Cambón familie aan het roer staat. Het bedrijf is begonnen als zagerij en gegroeid tot een hout-transformerend bedrijf dat laminaatvloeren levert aan meer dan 80 landen wereldwijd. In Nederland is het Finsa kantoor in Vlissingen gevestigd, direct aan de haven. Wekelijks worden er met eigen boot nieuwe materialen gebracht voor de Benelux, Duitsland en Oostenrijk.

Naar boven