Afbeelding

Nieuw in ons assortiment: gietvloeren

Onze collectie vloeren is onlangs uitgebreid met de betonlook gietvloeren. Onderhoudsvriendelijk? Jazeker! Vloerverwarming mogelijk? Absoluut! Over plavuizen heen? Yes! Op dit moment is de gietvloer in acht Carpetright winkels verkrijgbaar.

De looks van beton

Een gietvloer met de looks van beton is de perfecte vloer voor liefhebbers van de industriƫle woonstijl. De vloer is gemakkelijk schoon te houden en in vrijwel iedere ruimte, met uitzondering van natte ruimtes, te plaatsen. Onze professionele plaatsingsservice brengt de gietvloer graag bij jou thuis aan. Binnen twee dagen is de vloer weer bruikbaar en kun je erover lopen. Binnen acht dagen is de vloer uitgehard en volledig belastbaar.
Gietvloer: de voordelen op een rij

 • Authentieke betonlook
 • Stofvrij
 • Slijtvast
 • Duurzaam
 • Zeer onderhoudsvriendelijk
 • Goed te combineren met vloerverwarming
 • Op iedere dekvloer (geen hout) en plavuizen aan te brengenEen persoonlijke afwerking

Elke afgewerkte vloer heeft een unieke uitstraling door de structuur van de spaanslagen. Wanneer je het mooi vindt, kan ook extra structuur in de afwerklaag worden aangebracht voor een nog stoerder effect. Door deze persoonlijke afwerking is iedere vloer uniek. Bijkomend voordeel: door de structuur zijn stof en vuil minder goed zichtbaar. Je kan kiezen uit negen wit-, grijs- en bruintinten. Houd je het stijlvol wit, ga je op de speelse toer met grijze vegen of kies je voor eigenzinnig bruin? Een gietvloer geeft ieder interieur karakter.
Winkels

 1. Den Haag - Brinckhorstlaan
 2. Amsterdam - Spaklerweg
 3. Amsterdam - Valschermkade
 4. Capelle aan den IJssel
 5. Utrecht - Europalaan
 6. Den Bosch
 7. Nijmegen
 8. Arnhem - Venlosingel

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding