Breed laminaat kopen? dit zijn alle opties | Carpetright

Laden...

Breed laminaat

Het kiezen van een nieuwe vloer doe je natuurlijk niet zomaar. Ga je voor zwart laminaat, wit laminaat of bruin laminaat? Er is veel mogelijk in de vloerenwereld, oriënteer je dus goed! Heel gaaf is onze brede laminaat. Breed laminaat biedt ongelooflijk veel voordelen. Het laat de ruimte bijvoorbeeld optisch groter lijken, is erg stabiel en het is sneller te leggen. Ontdek alle mogelijkheden op het gebied van breed laminaat hier.

48 van 59 producten

Pagina
per pagina

48 van 59 producten

Pagina
per pagina

Wat is breed laminaat?

Breed laminaat zorgt er door de grotere planken voor dat een ruimte optisch groter lijkt. Ideaal voor appartementen en studio’s! Daarnaast zorgen de extra brede laminaat planken voor een sfeervol en ruimtelijk effect. Een bijkomend voordeel is dat breed laminaat ook nog eens makkelijker te leggen is dan smallere planken. Kies uit o.a. uit planken van 25 cm breed, 28 cm, 30 cm en laminaat van 32 cm breed. XL laminaat vind je in onze collectie in allerlei kleuren, zodat er sowieso een variant tussen zit die past bij jouw interieur.

Kies de juiste breedte

Hoe bepaal je nu wat de beste plankbreedte is voor jouw woon- of slaapkamer óf voor de gang? Wellicht heb je in het verleden al een laminaatvloer met brede of juist smalle planken gelegd, waardoor je goed weet wat je allemaal te wachten staat. Wanneer dit niet het geval is, kan het best lastig zijn om de juiste keuze te maken. De makkelijkste manier is om met een rolmaat en tape aan de slag te gaan. Visualiseer de grootte van de planken op jouw vloer in de gewenste ruimte. Want de afmetingen van de planken hebben invloed op de uitstraling. Zo zie je letterlijk op de vloer hoe groot een plank daadwerkelijk is en wat het mooiste staat.

Kies uit diverse kleuren

Extra breed laminaat vind je bij Carpetright in veel verschillende kleuren. Van lichtbruin eiken laminaat, visgraat laminaat en een grijze brede PVC vloer tot donker laminaat voor een stoere look. De kleur van jouw brede laminaatvloer maakt deel uit van een groter geheel. Houd daarom goed rekening met de balans binnen de ruimte. Zorg ervoor dat de kleur van de vloer aansluit bij de rest van het interieur en de balans niet verstoort. Extra fijn: laminaat schoonmaken is een fluitje van een cent.

Extra service en advies voor breed laminaat

Heb je je vloer gekozen en zie je nu al op tegen het leggen van die vloer? Geen probleem! Ook daar helpt Carpetright je met alle liefde bij. De opmeetservice is een service die door Carpetright aangeboden wordt zodat jouw laminaatvloer met uiterste precisie gelegd kan worden. We doen dan ook meteen een vloercheck zodat niets jouw droomvloer in de weg staat. Daarnaast heb je de mogelijkheid om voor de professionele plaatsingsservice te kiezen. Zo hoef je zelf niets te doen en geniet je binnen een mum van tijd van jouw brede laminaatvloer! Tip: gratis vloerstalen geven je een goed beeld van alle mogelijkheden!

Breed laminaat kopen bij Carpetright

Heb jij gevonden wat je zocht? Mooi! Bestel jouw nieuwe extra brede laminaat dan via onze webshop. We kunnen het ons ook goed voorstellen dat je antwoorden op enkele vragen wilt hebben voordat je je keuze definitief maakt. Plan hiervoor een vrijblijvend adviesgesprek in met een Carpetright vloer expert. Of kom langs in één van onze winkels en bekijk de collectie in het echt. Zo wordt het nóg makkelijker om de juiste brede laminaatvloer te kiezen.

Huidige filters
  1. Plank breedte Brede plank Verwijder dit artikel
Naar boven