Quick-step laminaat of PVC

Laden...

Quick-step vloeren

Vloeren zijn er in verschillende soorten en maten. In onze collectie vind je diverse merken, waaronder Quick-Step. Deze kwalitatieve vloeren geven iedere ruimte een prachtige uitstraling, zonder dat je een hele hoop geld uit hoeft te geven. Je kunt kiezen voor Quick-Step laminaat en Quick-Step PVC. Ontdek het hele aanbod en kies de variant die het beste past bij jouw interieur.

23 van 151 producten

Pagina
per pagina

23 van 151 producten

Pagina
per pagina

De voordelen van Quick-Step laminaat en PVC

Kiezen voor een Quick-Step vloer is een hele goede keuze. Niet alleen omdat de vloeren van dit merk er geweldig uitzien, maar er zitten nog veel meer voordelen aan vast. Deze vloeren zijn namelijk kras- en waterbestendig.  Geen beschadigingen door schuivende meubels, tikkende hakken of ongelukjes door het knoeien. Quick-Step is geschikt voor veel verschillende ruimtes. Denk aan de woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken of kantoor.Ook de levensduur van deze vloeren is heel lang, waardoor je jarenlang kunt genieten van je nieuwe vloer.

Vloeren in diverse kleuren en stijlen

Dit veelzijdige vloeren merk heeft een ruim aanbod om uit te kiezen. Van lichte kleuren voor een natuurlijke, sfeervolle uitstraling tot donkerdere varianten voor een klassieke of stoere look in huis. Kies voor het populaire visgraat design, tegels, brede planken of juist smalle planken. Wat voor Quick-Step laminaat of PVC je ook kiest, dit indrukwekkende merk heeft vloeren voor ieder interieur.

Quick-Step vloer laten leggen door onze plaatsingsservice

Heb je zelf twee linker handen of wil je het werk gewoon liever uit handen geven? Kies dan voor de professionele plaatsingsservice van Carpetright. Onze vakkundige specialisten komen dan bij je langs voor het plaatsen van jouw nieuwe Quick-Step PVC of Quick-Step laminaat. Naast het leggen van de vloer kunnen ze ook de dekvloer egaliseren, plinten plaatsen en kitten of een deurmat plaatsen. Het resultaat is een strakke afwerking zonder gedoe.

Quick-Step laminaat kopen bij Carpetright

Het kopen van een vloer doe je doorgaans niet in een paar minuten. Heb je behoefte aan advies? Plan dan gemakkelijk een afspraak in op een moment dat jou het beste uitkomt. Samen bekijken we dan alle opties en uiteraard krijg je dan de mogelijkheid om al je vragen te stellen. Liever thuis afspreken? Dat kan! Kies dan voor een thuisafspraak!

Huidige filters
  1. Merk Quick-Step Verwijder dit artikel
Naar boven