Zwart laminaat kopen: luxe voor elke ruimte

Laden...

Zwart laminaat: de perfecte vloer voor elke woonkamer

Het kiezen van het juiste laminaat is een belangrijke beslissing. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle, moderne look of een klassieke, warme sfeer. Carpetright heeft een breed scala aan zwart laminaat dat perfect bij je interieur past. Goedkoop zwart laminaat of een luxe visgraat laminaatvloer, bij Carpetright vind je altijd wat je zoekt.

4 producten

per pagina

4 producten

per pagina

Waarom kiezen voor zwart laminaat?

Zwart laminaat is een populaire keuze voor veel mensen die op zoek zijn naar een stijlvolle en duurzame vloer. Een zwarte laminaatvloer is gemakkelijk te onderhouden en heeft een luxe uitstraling die perfect past in elke woonkamer. Bovendien is het relatief goedkoop in vergelijking met andere soorten vloeren zoals PVC en parket, waardoor het ideaal is als je op zoek bent naar een betaalbare optie. Ben je toch meer fan van een iets lichtere kleur. Dan is bruin laminaat een geschikte optie.

Waar moet je rekening mee houden?

Overweeg je zwart laminaat? Dan zijn er een aantal factoren waar je rekening mee moet houden bij het maken van je keuze. In het geval van een zwarte of donkere laminaatvloer is het belangrijk om de balans van je ruimte goed in de gaten te houden. Denk hierbij aan de verf op de muren en op het plafond, maar ook aan de inrichting. Als je hier veel lichte tinten terugvindt is de kans groot dat een donkere laminaatvloer niet voor overkill zorgt. Met andere woorden: zorg dat de kleuren elkaar versterken.

Probeer daarnaast ook goed rekening te houden met het licht. Licht doet veel met een kleur. Zo kan veel zonlicht op de vloer voor een totaal andere beleving zorgen dan een niet zo’n felle lamp op de slaapkamer. Kortom, jouw vloer oogt anders in een door zonlicht verlichte ruimte dan in een gang waar weinig licht bij kan komen. Vraag daarom een gratis vloerstaal aan om rustig te kijken welke vloer het mooiste staat in de ruimte.

Welk laminaat past bij jou?

Bij Carpetright vind je verschillende soorten zwart laminaat: met smalle planken, brede planken en tegel formaat planken. Of je nu op zoek bent naar iets moderns of iets traditioneels, er is altijd wel iets dat bij jouw smaak past. Twijfel je nog welk type het beste bij jouw interieur past of dat zwart laminaat wel echt de perfecte match is? Of dat een witte laminaat vloer of grijs laminaat toch beter bij je past? Dan helpen onze specialisten in de winkel je graag met persoonlijk advies en tips om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt. Wil je zeker zijn dat er voldoende ruimte voor je is? Neem dan telefonisch contact op met een van onze winkels voor een afspraak.

Maak een afspraak en krijg deskundig advies

Heb je nog vragen over jouw toekomstige laminaatvloer of zou je graag eens met een expert praten over de mogelijkheden die je allemaal hebt? Dat kan!  Kom langs in één van onze winkels of maak een afspraak met een van onze thuisadviseurs. Je krijgt dan niet alleen advies bij het maken van je keuze, maar indien gewenst helpen ze ook met stylingadvies.

Bij Carpetright helpen we je heel graag op weg naar de perfecte laminaatvloer! Geen zin om zelf te klussen of twee linkerhanden? Laat je zwarte laminaatvloer leggen door onze specialisten via onze professionele plaatsingsservice.

Huidige filters
  1. Kleur Zwart Verwijder dit artikel
Naar boven