Visgraat parketvloer kopen? Ontdek ons aanbod | Carpetright

Laden...

Visgraat parketvloer

Visgraat parket is één van de vele opties die je hebt als je op zoek gaat voor een nieuwe vloer. In het assortiment van Carpetright vind je op het gebied van lamelparket ongelooflijk veel opties

9 producten

per pagina

9 producten

per pagina

Voor een visgraat parketvloer ga je naar Carpetright

We hebben uitgebreid assortiment lamelparket vloeren in verschillende designs, verschillende afmetingen en verschillende kleuren. Kortom, voor jou als bijna-parketvloer bezitter is er enorm veel te kiezen en daar helpen we je graag bij. Wat dacht je bijvoorbeeld van een visgraat parketvloer? Met dit originele design steel je de show. Wil je graag meer weten over deze lamelparketvloer? Lees dan snel verder!

Wat is visgraat parket?

Als je nog nooit van visgraat parket hebt gehoord, dan kan deze term voor flink wat vraagtekens bij je zorgen. Het woord visgraat klinkt namelijk in combinatie met een vloer. Visgraat heeft niets met eten of vis te maken, maar is de naam die gegeven is aan een motief dat al tientallen jaren wordt gebruikt in de vloerenwereld. Het visgraat motief bestaat uit planken die allemaal dezelfde afmetingen hebben en die loodrecht tegen elkaar worden gelegd. Dit zorgt voor een apart ogend, origineel en vooral opvallend motief dat nog steeds ongekend populair is. Dit komt omdat je met het leggen van de planken in een visgraatmotief een typische look creëert die vaak erg mooi staat.

Is dit parket geschikt voor mij?

Dit is uiteindelijk de vraag waar het onder andere om draait. Het visgraat motief is best apart te noemen en hoe kom je er nu achter of dit iets voor je is? Denk hierbij vooral aan de ruimte waarin je van plan bent om de parketvloer te gaan plaatsen. Heb je bijvoorbeeld behang in een effen kleur op de muur zitten? Dan is de kans groot dat dit een goede match is met het ietwat drukke visgraat parket. De kleuren spelen daarnaast ook een grote rol. Neem je bijvoorbeeld visgraat parket met een typische eiken houtlook? Dan is bruin dus de basis van je ruimte. Probeer je voor te stellen of dit een goede combinatie is met de rest van jouw inrichting. 100% zekerheid heb je natuurlijk nooit, maar door alles goed in kaart te brengen heb je wel de mogelijkheid om verrassingen uit te sluiten.

Visgraat parket leggen

Als je voor visgraat parket gaat en nu al opziet tegen de dag dat je daadwerkelijk de handen uit de mouwen moet steken om de vloer te leggen, is het goed om te weten dat Carpetright je graag helpt bij het plaatsen van jouw vloer. Wist je bijvoorbeeld dat het opmeten van de vloer een mogelijkheid is? Daarnaast is er de professionele plaatsingsservice waardoor je in een mum van tijd van je vloer geniet zonder zelf in actie te hoeven komen!

Kom langs voor passend advies

Het kopen en plaatsen van een nieuwe vloer doe je natuurlijk niet zomaar. Een goede voorbereiding is het halve werk en daarbij helpen we je graag. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om een afspraak in te plannen met één van onze experts op een moment dat jou het beste uitkomst. Tijdens het gesprek gaan we rustig kijken naar jouw situatie en naar alle mogelijkheden die je hebt. Tel daarbij de handige tips op en je bent alweer een stuk dichterbij jouw nieuwe vloer.

Huidige filters
  1. Plank breedte Visgraat Verwijder dit artikel
Naar boven